YENİKENT FIRATSPOR : 1-1 KAYNARCASPOR

PUANLARI PAYLAŞTILAR 1-1

Erenler sentetik sahada oynanan Süper Amatör Küme A Grubu karşılaşmasında Yenikent Fıratspor ile Kaynarcaspor puanları paylaştılar 1-1. Maçın henüz 9. Dakikasında Kaynarcaspor Emre yıldız’ın golüyle 1-0 Öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi. Maçın ikinci yarısında Yenikent Fıratspor gol için yüklendi ama Kaynarcaspor kalecisi Ersin’i bir türlü geçemedi. Maçın 58. Dakikasında gelişen bir Yenikent Fıratspor atağında bu defa Yunus Yenikent Fıratspor’un golünü kaydetti . Geride kalan dakikalarda tipik bir orta alan müadelesi izledik ve karşılaşma her iki yarıda karşılıklı atılan iki golle 1-1 Sona erdi.

YENİKENT FIRATSPOR : 1  KAYNARCASPOR  : 1

SAHA : Erenler sentetik

HAKEMLER : Mehmet Akıncık***  Barış Görgün***  Yusuf Yıldırım***

YENİKENT FIRATSPOR : Berat ** Alptuğ**  Serhat** ( Mehmet** )  Fatih**  Hakan Şanlı**  Hakan Bulduk**  Erkan*  Yasir**( A. Aziz** )  Sezai**  Yunus**  Rıdvan**

ANTRENÖR : Hasan Tuncel

KAYNARCASPOR : Ersin***  İlyas ** Sercan**  Emrah**  Erkan**  İsmail**  Oğuz ** Ali Kubilay ** Arim** ( Nurettin ** ) Emre Canol**  Emre Yıldız *** ( Recep** )

ANTRENÖR : Sezgin Tutar

GOLLER : Dk. 9 Emre Yıldız ( Kaynarcaspor ) Dk. 58 Yunus (Yenikent Fırat )

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!