Yeniden seçildikten sonra ilk kez bir gazeteciye konuşan Başkan Cumhur Genç Biz delimiyiz?

featured

Yeniden seçildikten sonra ilk kez bir gazeteciye konuşan Başkan Cumhur Genç

Biz delimiyiz?

Başkan Cumhur Genç “Yeni transferlere peşinat olarak 8 milyon TL ödemeyi nakit olarak yaptık. Transfere engel kaç dosya varsa var, dolayısıyla kapalı olan transfer tahtasını tabii ki açacağız”

TRANSFERİ AÇACAĞIZ ELBET

Sakaryaspor Başkanı Cumhur Genç’le gazeteci arkadaşımız Cavit Dereli Sakaryaspor’un kamp yaptığı Kızılcahamam Patalya Otel’de görüştü.

İki tarafında eteğindeki taşları döktüğü sohbette transferi açacaklarını söyleyen Başkan Cumhur Genç “Çok konuşulan genel kurulun ardından ilk kez konuşuyorum. Transferi açamayacağımız bir pozisyon olsa bu kadar oyuncuyu neden alalım? Bizi deli mi öptü?” derken yeni transferlere peşinat olarak 8 milyon ödemeyi nakit yaptıklarını söyledi.

Genç “Sakarya’da her kafadan bir ses çıkması tabii ki canımızı sıkıyor ancak biz sabırla yapmamız gerekenlere kilitlendik, yönetici arkadaşlarımızla birlikte takımın yanındayız, lige sorunsuz hazırlanıyoruz” dedi.

Üstüne basa basa “Hiçbir sıkıntımız yok, herşey iyi gidiyor” diyen Başkan Genç, Sakaryaspor’un bu sene ligden direkt çıkacağını da sözlerine dip not olarak ekledi.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!