Yeni yönetimin görev dağılımı belli oldu

featured

Yeni yönetimin görev dağılımı belli oldu

Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü yönetim kurulunda görev dağılımları gerçekleştirildi. Kulübün Basın Sözcülüğü görevini üstlenen Erdal Şenkardeş, yönetim kurulunda yer alan isimlerin görev dağılımlarını açıkladı.

 

Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü yönetim kurulunda görev dağılımları gerçekleştirildi. Kulübün Basın Sözcülüğü görevini üstlenen Erdal Şenkardeş, yeni yönetimin görev dağılımını kamuoyuyla paylaştı. Şenkardeş, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’nun da yer aldığı toplantıda Kulüp Başkanımızı ve yönetim kurulu üyelerimizi kamuoyuna açıklamıştık. Şimdi de yönetimimizin görev dağılımını gerçekleştirdik. Hep birlikte takımımızın daha iyi yerlere gelmesi adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Hedeflere emin adımlarla

Şenkardeş, “Geçtiğimiz yıl elde ettiğimiz şampiyonluğun ardından yeni bir yapılanma süreci içerisindeydik. Yönetim kurulumuzu belirledik. Görev dağılımımızı yaptık. Şimdi gerekli sponsor görüşmeleri ve transferler için çalışıyoruz. Sezon başına hazır bir takım ortaya çıkararak, hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerlemek istiyoruz” diye konuştu.

Yeni yönetim kurulunun görev dağılımı şu şekilde;

Başkan: Akgün Altuğ

Başkan Vekili: Mahmut Kösemusul

As Başkan – Basın Sözcüsü: Erdal Şenkardeş

As Başkan: Adil Köseoğlu

As Başkan: Orhan Bayraktar

Genel Sekreter: Cavit Akova

Muhasip Üye: Ünal Şadi Ünal

Üye: Tolga Ballık

Üye: Akif Köse

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!