YENİ STAD HAKKINDA SIKINTILAR VAR

featured

YENİ STAD HAKKINDA SIKINTILAR VAR

Yapımı süren yeni stadın dış çevresinde yapılan kaplamanın yarım bırakılmamasını isteyen taraftarlar, kaplamanın çatıya kadar çıkarılmasını istiyor.

TARAFTARLARIN TEPKİSİNİ ÇEKTİ

Temsilcimiz Sakaryaspor’da yapımı devam eden yeni statta çeşitli eksiklikler göze çarpıyor. Stadı oldukça yakından takip eden taraftarlar sürekli olarak gördükleri eksiklerin üzerine giderek yetkilileri uyarıyor. Bunun son örneği ise dış yapı kaplamasında gerçekleşti. Dış kaplamanın projede çatıya kadar kaplandığı görülürken, gerçekte ise yarıya kadar yapılması taraftarın tepkisini çekti. Taraftarlar kaplamanın çatıya kadar çıkarılmasını ve yanların tamamen kaplanmasını istiyor. Öte yandan haber servisimizin edindiği bilgiler dış cephenin çatıya kadar kapanmayacağına yönelik. Bu durum, malzeme olmadığı gibi sebeplerden değil, tamamen proje bu yönde olduğundan. Görsel olarak tatmin etmese de güneş ve ışık planlaması nedeni ile bu şekilde projelendirildiği bilgisini aldık. Çim konusunda henüz bir tercih yapılmadı. Kocaeli ve Sakarya hibrit konusunda ısrarcı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!