Yeni Sentetik Sahalar İçin Çalışıyoruz

featured

Yeni Sentetik Sahalar İçin Çalışıyoruz

ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Hendek Boğazspor Kulüp Başkanı Yaşar Taşkın ve beraberindeki heyeti makamında ağırlayan Başkan Toçoğlu, “Hem 1. amatör kümede hem de Büyükşehir Başkanlık Kupası’nda şampiyon olan Hendek Boğazspor’un yönetimini, sporcularını ve taraftarlarını kutluyorum. Gençlerimize yeni spor alanları kazandırmak, onları spora yönlendirmek adına çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba, Hendek Boğazspor Kulüp Başkanı Yaşar Taşkın ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Bu yıl kazandıkları 2 kupayla birlikte Başkan Toçoğlu’nu ziyaret etmek istediklerini kaydeden Hendek Boğazspor Kulüp Başkanı Yaşar Taşkın, A takım ve altyapılarda gerçekleştirilen çalışmalar hakkında Toçoğlu’na bilgiler verdi.

 

Gençlerin Sporla Uğraşmasından Memnunuz

Başkan Zeki Toçoğlu, “Hem 1. amatör kümede hem de Büyükşehir Başkanlık Kupası’nda şampiyon olan Hendek Boğazspor’un yönetimini, sporcularını ve taraftarlarını kutluyorum. Amatör branşlarda şehrimizin geldiği nokta belli. İlçelerimizde genç kardeşlerimizin sporla uğraşmaları bizleri memnun ediyor. İnşallah gelecekte de gençlerimize yeni alanlar kazandırmak, onları spora yönlendirmek adına çalışmalarımız olacak” dedi.

 

Amatör Kulüplere Başarı Temennisi

Tüm amatör branşlara destek sunduklarını da kaydeden Başkan Toçoğlu, “Amatör kulüplerimize malzeme yardımlarında bulunuyoruz. Belediyemiz otobüslerinden kulüplerimize araç tahsis ettik. İlçelerimize sentetik sahalar kazandırıyoruz. Bildiğiniz üzere Akyazı Sentetik Sahası tamamlanmak üzere. İnşallah Sapanca’ya da bir sentetik saha kazandıracağız. Ben gençlerimizin spora olan ilgilerinin artmasını temenni ederek bu alanda faaliyet gösteren tüm kulüplerimize başarılar diliyorum” diye konuştu. Görüşmede ayrıca Hendek Boğazspor Kulüp Başkanı Yaşar Taşkın, Başkan Toçoğlu’na teşekkür ederek, plaket takdim etti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!