YENİ HOCA VE FUTBOLCULAR MI VAR ?

BİZDEN DUYMUŞ OLMAYIN !

Sakaryaspor’un Sancaktepe’de hüsrana uğraması sonucunda Sakaryaspor Yönetimi acilen toplanarak radikal kararlar almayı düşündü. İlk etapta da duyumlara göre Teknik Direktör Deniz Kolgu ile yoları ayırmayı düşünüyordu.. Tabi bir resmi açıklama  yapılmadığı halde bizler bunları nasılsa duyuyoruz.

YENİ HOCA VE FUTBOLCULAR MI VAR ?

Yine aldığımız duyumlara göre aslında Teknik Direktör Deniz Kolgu ile yoları ayırmayı Sakaryaspor Yönetimi zaten 1 hafta öncesinden kararlaştırmış. Bazı çalışmalar yapılmış ve hatta ve hatta görüşmeler bile gerçekleşmiş. Sancaktepe’de alınan kötü sonuç buna bir sebep teşkil edince yönetim de harekete geçmiş. Bizim duyduklarımız böyle. Bir de bunun gerçek yönü var o da bizde saklı. Bugün yapılan bazı görüşmeler sonunda durum netleşti ve Kolgu gitti. Bir rivayete göre bu çalışmalardan haberi olan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’ndan verilecek direktif sonunda hareket etmeyi planlayan Yönetim önce yeni Teknik Direktör ve hemen sonrasında yeni futbolcularla görüşmelere başlayacak. Basının bunlardan pek fazla haberi olmamasından dolayı da bu konuda ortalığı bilgi kirliliği sarıyor. Gerçekler ise bir veya iki gün içerisinde ortaya çıkacak.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!