Yeni Hakemler kazandık.

featured

Yeni Hakemler kazandık. 

Çoğu spor federasyonu Pandemi nedeniyle faaliyetlerine devam edemezken, Türkiye Karate federasyonu bakanlık onayı ile Pandemi kurallarına uyarak faaliyet yapmaya çalışıyor.

İki Kata Türkiye şampiyonası yapan, seminerler ve kurslar düzenleyen Karate federasyonu geçen ay sonu Bolu’da Karate aday hakem kursu düzenledi. Kurs Hocası  MHK Başkanı Ahmet Şan ile Avrupa, Dünya hakem kurul üyesi Uğur Kobaş olurken, kursa ilimizden 10 kişi katılmıştı.

Kurs teorik, Pratik olmak üzere üç gün yapılırken sınavlar ve federasyondaki kontroller sonucunda kursta başarılı olanlar Türkiye Karate federasyonu tarafından resmi olarak açıklandı.

Açıklanan listeye göre başarılı olan, Aday hakem olarak resmiyet kazanan hakemlerimiz.

Hakan Emirhan Doğan

Sevde Özcan

Hayrunnisa Uzun

Abdülkerim Balıkçıoğlu

Ahmet Özdemir

Ata Seymen Fidan

İsmail Hakkı Balıkçıoğlu

Muhammet Emin Güntekin

Okan Kobaş

Onur Açıkgöz

Avrupa, Dünya Karate federasyonları hakem kurul üyesi Uğur Kobaş “ Pandemi döneminde kurallara uyarak yapılabilecek faaliyetleri yapmaya çalışıyoruz. Resmiyet kazanan yeni ve genç hakemlerimizi kutluyoruz. Türkiye’nin İstanbul’dan sonra Karate hakemine sahip ikinci ili olarak yeni hakemler çıkartmaya devam edeceğiz. Dedi.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!