YENİ BİR SAYFA AÇIYORUZ

featured

YENİ BİR SAYFA AÇIYORUZ

İlhan Var komutasında yeni bir sayfa açan Sakaryaspor, Payasspor maçını kazanarak kötü gidişe son vermeyi hedefliyor. Moralli bir şekilde Payas’a hazırlanan Sakaryaspor’da galibiyetten başka bir şey düşünülmüyor.

“ ARTIK TOPARLANMA ZAMANI “

Sakaryaspor, Teknik Direktör İlhan Var komutasında lige yeni bir başlangıç yapacak. Pazar günü Payasspor’la karşı karşıya gelecek olan yeşil-siyahlılar hazırlıklarına dün yaptığı tek idmanla devam etti. Moralli bir şekilde Payasspor maçına hazırlanan Sakaryaspor, 6 haftalık galibiyet hasretine son vermeyi hedefliyor. Play-Off yarışında oyunculara “Artık toparlanma zamanı” uyarısı yapan İlhan Var, Payasspor maçından mutlak galibiyet hedefliyor. Sakaryaspor bugün yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

ÇALIŞMALAR İYİ GİDİYOR

Teknik Direktör İlhan Var, oyuncularını Payas maçına motive etmeye çalışıyor. Futbolcuları tanıma aşamasında olan ve her biriyle yakından ilgilenen İlhan Var, Pazar günkü maçtan 3 puanla ayrılacaklarına inanıyor. Teknik patron İlhan Var, “Payas maçını kazanmaktan başka çaremiz yok. Kendi sahamızda oynayacağımız 4 maçtan 12 puan hedefliyoruz. Çalışmalarımız iyi gidiyor. İnşallah Payas maçıyla çıkışa geçen bir takım olacağız” şeklinde konuştu.

IMG_1888 IMG_1959

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!