Yazılmaya Deger Şeyler Yaşayan Adam

featured

Yazılmaya Deger Şeyler Yaşayan Adam

Sırrı Şanlı

Sırrı ağabey  bir bir spor adamı ve gazeteci olarak sırrı kalemindeydi.  Çarpıcı gözlemleriyle okunmaya değer haberler yapardı, yaptığı analizlerle gündem yaratırdı . İnsan olarak da  yazılmaya değer şeyler yaşadı. Kuşkusuz ki herkeste güzel izler bıraktı. Zaten Sakarya’da sporun içinde yer alan herkes mutlaka onun fotoğraf albümünde yer almış, objektifine bir gün takılmıştır. Özü sözü birdi, olduğu gibiydi, kendine has bir tarzı vardı .

Spor camiasındaki bunca çürük elmanın arasında sayılı adamlardandı.

Adam Gibi Adamdı …

Tecrübeliydi, gerek diğer gazeteci  büyüklerim, gerekse ben kendi adıma onun tecrübelerinden çok faydalandık diyebilirim.

Espiriliydi…

Pozitif bir enerjisi  vardı. Sırrı Ağabeyi Sakarya’da tanımayan yoktur ama hiç tanımayan varsa bile mutlaka Sakaryaspor maçlarında görmüştür. Sakaryaspor’un tüm maçlarına mutlaka giderdi, dert dinler, yardım ederdi .

Yardımseverdi.

Kendi derdini de mümkün olduğu kadar kimseye belli etmez, kimseye yük olmayı sevmezdi. Sırrı Ağabey başka dünyanın insanıydı, bambaşkaydı.

Sırrı Ağabey giderken arkasında ona dua edecek bir çok dostunu arkadaşını bıraktı  vefa kelimesi kısa  iki hece bir soluk  olsa da aslında önem verenler için iki heceden daha fazlası; “Kula vefası olmayanın Hakka Vefası da Olmaz”

Sevdiğim bir söz var, Victor Hugo derki ; “Öldükten Sonrada Yaşamak İstiyorsanız, Ya Okunmaya Değer Şeyler Yazın, Yada Yazılmaya Değer Şeyler Yaşayın…

Sırrı Ağabey  ölmedi, spor adamı ve gazeteci olarak mizahi bakışı ve önemli gözlemleriyle okunmaya değer haberler yaptı. Arkasında bıraktığı dostlarıyla yazılmaya değer şeyler yaşadı. Spor Camiası Sırrı Şanlı İsmini Unutmayacak …

Herşey İçin Teşekkürler Büyük Usta, Mekanın Cennet Olsun…

Sırrı Ağabeyin spor geçmişini, gazeteciliğini bir kenara  bırakalım onda herkeste olmayan bir özellik vardı SIRRI ŞANLI İNSANDI..

Suat Güven   Kamuoyuna Sevgilerimle

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!