Yaz ligi kupası BŞB nin oldu 90-76

featured

Yaz ligi kupası BŞB nin oldu 90-76

Pota altında sezonun ilk kupası  U 16 yaş gruplarında  Büyükşehir Belediye sporun oldu.  Basketbol Federasyonun  uzun bir corono engeli ile  maç yapma imkanlarını yitiren takımlara yaz ligi adı altında  bir özel lig öncesi pota altı şansı sundu. Sakaryada  8 takımla iki grup üzerinden oynanan ve sonunda 4 takımın çapraz eşleşme ile  kupa mücadelesi verdiği Yaz ligi gecen hafta içinde sonlandı. Perşembe günü  BŞB- (A) BŞB ( B) takımını 87-47, Antsporda Erenler Güneş okullarını  113 -25 yenerek adlarını finale yazdırdılar.

ANT ÖNDE KOŞTU AMA ..

Cuma akşamı Atatürk Spor salonunda   üçüncülük –dördüncülük karşılaşmasında BŞB ( B) Erenler Güneş okullarını rahat bir oyunla farklı yendikten sonra  ,Pota altında sırayı  BŞB ( A)  Antspor kapışması  aldı. Final  mücadelesi  başa baş geçerken  Antspor  ilk iki periyotta  önde koştu. BŞB ( A)  üçüncü periyotta önce dengeyi sağladı, sonra öne geçtiği maçı elinden bırakmadı ve Antspor karşısında çekişmeli gecen oyundan 90-76 galip ayrıldı. Müsabaka sonrası bu organizasyon  da bitimde kupa töreni olmadığı için takımlar birbirlerini tebrik ederek  soyunma odalarının yolunu tuttular.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!