Yavuz ailesi sünnet mutluluğu Sevinç yaşandı

featured

Yavuz ailesi sünnet mutluluğu

 

Sevinç yaşandı

Spor camiasının önde gelen isimlerinden Sakarya Futbol İl temsilcisi yardımcısı Mustafa Yavuz ve prensesleri andıran zarif eşi  Hülya hanım 4 evladının mürüvvetlerini aynı anda görmenin mutluluğunu yaşadı, Hanlı düğün salonu bahçesinde yapılan sünnet cemiyetine sevenleri, aile yakınları, arkadaşları, iş insanları ve spor camiası mensupları katıldı.

4 kardeş sünnet oldu

Yavuz ailesi evlatları Doruk İmeda, Ayaz, Yamaç ve Yaman’ın mürüvvetlerini görmenin mutluluğunu yaşadı. Yaş aralıkları fazla olmayan 4 kardeş aynı anda sünnet olunca aile ve yakınları büyük sevinç yaşadı, sünnet cemiyeti eğlencesi Hanlı düğün salonunda yapıldı. Hülya & Mustafa Yavuz çifte cemiyete gelen misafirleri tek tek kapıda karşılayıp “ Hoş geldiniz” dediler.

Spor camiası yalnız bırakmadı

Yavuz ailesinin mutluluğunu paylaşan Sakarya iyi parti il başkanı Selçuk Kılıçaslan

Adapazarı iyi parti ilçe başkanı Serdip dokumacı Serdivan iyi parti ilçe başkanı

Ahmet uçak Arifiye belediye başkanı İsmail Karakullukçu Hendek belediye başkanı

Turgut Babaoğlu Adapazarı belediyesi başkan yardımcısı Hilmi Kızılcık

Arifiye belediye başkan yardımcıları  Adnan Ağırmanyaşar  Askf başkanı Yaşar zımba  futbol il temsilcisi Tezcan demir Geyve belediye başkanın temsilen Neşet Çakır  ve Lütfü Tansispor camiası mensupları mesai arkadaşları Mustafa Yavuz ile eşi Hülya hanıma “ geçmiş olsun, Allah diğer mürüvvetlerini de göstersin” dediler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!