YATÇI VE GARAN AİLELERİ AKRABA OLDULAR

featured

ONLAR ERDİ MURADINA

Sakarya Bölgesi’nin sevilen futbol hakemlerinden Uğur Garan ile Yatçı ailesinin biricik kızları Rana Yatçı Cumartesi günü akşamı yapılan bir düğün töreni ile dünya evine girdiler.

YATÇI VE GARAN AİLELERİ AKRABA OLDULAR

Sakarya Bölgesi futbol hakemlerinden ve aynı zamanda bir bankada müdürlük yapan, eski efsane futbolculardan Karadenizspor’lu Sadettin Garan ile Perihan Garan’ın oğulları ve aynı zamanda yine başarılı hakemlerimizden Anıl Garan’ın ağabeyi Uğur Garan,  şehrimizin tanınmış ve köklü ailelerinden Mihriban ve Necmettin Yatçı’nın biricik kızları Rana Yatçı ile Cumartesi gecesi Korucukta faaliyetini sürdüren Ulubey Tesislerinde yapılan bir düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler. Çok sayıda davetli ve sevenlerinin katıldığı düğün töreni sonrasında her iki aile birlikte düğün hatırası fotoları çektirdiler. Gelin Rana ile Damat Uğur daha sonra nostaljik düğün arabalarına binerek Ulubey Tesislerinden ayrılarak yeni hayatlarına adım attılar.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!