Yaşar Zımba “Hayırlı olsun”

featured
Yaşar Zımba “Hayırlı olsun”
ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Başkanı Halil İbrahim Balcı’ya, Sakarya Yenihaber Gazetesini,
NE-GÜ Gazetecilik ailesine dahil etmesinden dolayı ‘hayırlı olsun’ demek amacıyla ziyarette bulundu.
Ziyarete Başkan Yaşar Zımba ile birlikte, Genel Sekreter Ahmet Orhan, Başkan Yardımcıları Ali Palas, Selçuk Kurt ve Uğur Kobaş katıldı.
ASKF Başkanı Yaşar Zımba yaptığı açıklamada ; “Sakarya Basınının görevini yaparken hukukun evrensel değerlerine dikkat etmesi, kişilerin temel hak ve hürriyetlerine saygıyı, Doğru haber verme, tarafsızlık, özel hayata saygıyı ön planda tutması, topluma yol gösterici olması, bizlere her zaman gurur vermiştir, vermeye de devam edecektir.
Sakarya’nın yeni, ancak köklü gazetelerinden biri olan, Sakarya Yenihaber Gazetesini NE-GÜ Gazetecilik ailesine katan Halil İbrahim Balcı’ya hayırlı olsun dileklerimiz ile birlikte, yayın hayatında başarılar dileriz” dedi.
Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!