YAP BOZ TAHTASI….

featured

Aradan bilmem kaç yıl geçmiş , adam futbolu bırakti hala Kaleci Martnineze borcumuz var! İşin espirisi bir yana gerçeklerle yüzleşmek gerek. Her sezon transfer rekoru kırıyoruz. Onu al bunu gönder, ondan kalan borç,buna gelen icra dosyası….

kim takip ediyorsa helal olsun zor iş. Aslında yapılan iş Sakaryaspor kulübünü daha çok borç batagına sürüklemekten başka biŕ şey degil.

Siz bakmayın yapılan transferlere maç başlarını vermeyin sahaya çıkmazlar, çıksalarda finalde olduğu gibi bize arefeyi gösterir bayram yaptırmazlar.

Alt yapıdan çıkan futbolcular yine gönderildiler. Alt yapının A takım hedefi yok, geçen sezon prof yapılıp iki maç oynılar, anı defterlerine onu yazdılar hepsi bu. Oysa şuanda en 5 futbolcumuz olmalıydı kadroda ..

Şampiyon olamadıgımız gibi futbolcuda çıkaramıyoruz.Beceremiyoruz.

Taşıma suyla degırmenin dönmeyeceği belli oldugu çok oldu. Ama biz ne yaptık. Bana zaman verin 3 yıl hedef takım yapalım diyen Şaban Yıldırım dan Şampiyonluk istedik.

Uzun lafın kısası bir sezon daha gèçer İsmail Ertekin “sonuna kadar kovaladık ama yine olmadı “der çeker gider.

Bizde bu alınan oyuncuların paralarını ödemeye çaĺışırız. Zengin şehiriz vesselam yaparız.

Bizki 1 ay çalışan Giray Bulak hocaya tam 500 bin lira ödedik,bunlar neki çekirdek parası. Sakaryanın cocuklarını gönderin gitsin elin adamına verin paraları ,bu mantık degısmeli. yoksa çok yaķinda Sakaryaporun S sini bile çok ararız…

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!