YANLIŞ ANLAŞILMA SAKARYASPOR’U DOLAŞTIRDI !

featured

YANLIŞ ANLAŞILMA SAKARYASPOR’U DOLAŞTIRDI !

Sakaryaspor hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Payasspor karşılaşmasının hazırlıklarına sabah ve öğleden sonra olmak üzere çift antrenmanla devam etti. Sabah antrenmanından sonra öğleden sonra Serdivan Hüseyin Ersin Stadını tercih eden Sakaryaspor burada bir sürprizle karşılaştı. Yanlış anlamadan kaynaklanan sürpriz, daha sonra Sakaryaspor’un tekrar Rüstemler Tesislerine dönerek orada çalışma yapması ile sona erdi.

HAZIRLIK KARŞILAŞMASI ZANNEDİLDİ Zira iki kulüp teknik adamları arasında yapılan görüşmede Payas sahasının Serdivan stadına benzemesi nedeniyle o Sakaryaspor’un sahada çalışmak istediği ancak Serdivanspor’luların da bunun aksine Sakaryaspor’un bir hazırlık karşılaşması yapmak üzere Serdivan’a gelmek istediği zannedilince takım sahada hazır bekledi ancak.

Sakaryaspor Teknik Direktörü İsmail Cem Cambaz amaçlarının sadece antrenman yapmak olduğunu bu nedenle Rüstemler Tesislerine dönmek istediklerini söyledi ve Sakaryaspor takımı otobüse binerek çalışmasını Rüstemler tesislerinde sürdürdü. Sakaryaspor Perşembe günü yapacağı tek antrenmanla Payasspor hazırlıklarını sürdürecek.

img_6475

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!