Yalıspor yeni sahibini buldu

Yalıspor yeni sahibini buldu
Süper lig B grubunda düşme hattında yer alan Karasu yalı sporda hafta içi gelişmeleri içinden yeni bir proje çıktı. Takımın başında tek yönetici olarak kalan Abdullah Kaparin face Hesap’ından yaptığı istifa haberinin ardından Karasu yalıspora Kızılcık köyü sahip çıktı. Kızılcık Köyü Muhtarı İsmail Hakkı Topaloğlu önderliğinde futbolculardan Semih Bayrak ile İdris Demirciden oluşan yeni yönetim kadrosu takımın sorumluluğunu Yalısporun başında tek yönetici olarak kalan Apdullah Kapar dan teslim aldılar. Yalıspor bu sezon ligde Yalıspor adı ile oynadıktan sonra ,seneye isim değişikliği ile Kızılcıkspor ile lige devam edecekler. Yeni Yönetimin futbolculara olan 10 bin tl lik borcu ödedikten sonra yeni transferlerle takımı takviye ederek ligde kalmayı hedefliyor.
KAPAR , BİZE SAHİP ÇIKMADILAR
Karasu Yalısporu kongre ile Kızılcık köyüne devri gelişmesi ile ilgili olarak Apdullah Kapar şu açıklamayı yaptı. Yalı Mahallesi ,bizi bir türlü içlerine sindiremediler. Yalısporu ,Yalı Mahallesinin değil de bizim takımız gibi gördüler. Ne mahalleli, nede bu mahallenin muhtarı bize hiç el vermediler. Onların değer vermediği kulübe Kızılcık köyü çıktı. Ne yapalım ,ilgisizlik, sevgisizlik içine oturan ekonomik sorunlar bizi böyle bir karar almaya itti. Biz değil, sebeb olanlar utansın diyen Apdullah Kapar bu süreçle ilgili ,yapılacak kongreden sonra gerçekleşecek devir teslim işlemleri sonrası bu sürecin içinde olan yönetici ve oyuncularla ilgili açıklamalarda bulunacağını belirtti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!