Yağmurlu Açılış akşamı

Yağmurlu Açılış akşamı

Futbolun içinde önemli yeri olan hakem ve Gözlemciler yeni sezon için yeni Atatürk stadında bir araya geldiler. Bu seneki açılış bana göre diğer açılışlardan daha anlamlı ve de daha güzeldi. Yeni Gelen İHK ile Dernek yönetiminin el ele vermesi. Dernek yönetiminin açılıştan İHK ye pay uzatması ,onlarında açılış akşamının içinde ön plana taşıması, birliktelik ve de Sakarya hakemliğinin ,bun dan sonraki süreci için atılmış ,önemli bir adımdı diye düşünüyorum. İHK Başkanı Ahmet kemiksizoğlu kağıttan değil , düşüncelerini ,Sakarya hakemliği için atacakları adımları gönülden anlatarak iyi bir performans sergiledi. Birlikten kuvvet doğar. Sakarya hakemliğinin bu gün için, yarınlar adına  bu birlikteliğe çok ama çok ihtiyacı var. Çeştli etkinliklerin içinde Dernek yönetiminin duayen hakem yaşayan efsane A.Kadir Aypeke hizmet plaketi uzatması bana göre açılış akşamının içine, çok önemli, çok düşündürücü vefa eli koydu. Unutmazsan unutulmazsın. Dernek yönetimine tavsiyem, bu vefa paketini A.Kadir Aypekle sınırlı tutmadan, dehada genişletmenin mümkün olduğunu hatırlatmak isterim. Bana bunlar kim diye sormayın, araştırırsanız bunların kim olduğunu çok çabuk bulursunuz. Eğer bulamıyorsanız ben size bunun listesini şıp diye veririm. Yağmura rağmen, ilgi çeken açılışın izlerinin içini doldururken, herkesin alkış yağmuruna tuttuğu BŞB Başkanı Zeki Toçoğlu ile ilgili bende bir kaç cümle etmek isterim. Zeki Toçoğlu bu gün ki koltuğunda kalır veya kalmaz ,bu gün ki konumundan daha iyi yere taşınır veya taşınmaz ,bunu şimdiden kestirmek çok güç. Hayatın insanın önüne ne zaman neyi koyacağının ismini şıp diye bir yere koymak çok zor. Ancak bir gerçek var ,Zeki Toçoğlunun hakemlere ve de amatör spora bakışı ,bu uğurda verdiği hizmetler bu şehrin baş köşesinde oturur. Özellikle hakem camiası Zeki Başkanın resmini Hakem evinin bir köşesine koymasa bile  ,gönüllerine yerleştirmeli. O hakem evi orada durduğu müddetçe Zeki Toçoğlu hep anılacaktır. O hakem evinin Hakemlere kazandırılması adına, Dernek başkanı Özgür Aygün’ün  bu uğurda verdiği kişisel gayretlerinde unutmadan bir kenara not ederek ,bana göre geçmişe göre daha anlamlı ve de daha güzel gecen açılış için emeği geçenlere teşekkür ederek ,yeni sezonda hakemlere ve de camia içinde yönetim kadrolarında olan herkese yeni sezon için başarı dileklerimi iletiyorum. Nazım Aktürk notu , beni hakem hocası ,eski bir hakem olarak görmeyip, gazeteci kimliğimle oraya çağırıyorsanız bir daha çağırmayın. Ben hakemlerin bu tür organizasyonlarına giderken gazeteci kimliğimi bir kenara bırakıyorum. İlgili olanlara duyrulur. Unutmadan çağrılı olmalarına karşın açılışa gelmeyen MHK 2 bölge sorumlusu Murat Ilgaz ile TÜFAD Sakarya şubesi Başkanına bir sitem notu göndermek isterim.

ERİŞ OLMADI ERTEKİN GELDİ

Çarşambanın Kupa sürprizini önümüze koyan takımın ismi ligde lime lime dökülen Sakaryaspor oldu. Top bu kadar da yuvarlak olmaz, aralarında tonlarca sıklet farkı olan bir takımın Bal ligi takımına kaybetmesinin futbol Lukalındaki tarifinin karşılığında hüsran yatar. Ligde yokları oynayan kupada daha yolun başında elenen bir takımın başına İsmail Ertekin geldi. Hoş geldi sefa geldi. Erişe tepki vardı, Ertekin’e o kadar tepki yok. Yeni teknik adamın ilk demeci, bu takım o kadar kötü değil. İyi o zaman kötü olmayan takım dan iyi bir takım çıkarta seyredelim. Neyse efendim her yönüyle desteğe ,sevgiye ihtiyacı olan Sakaryasporu yeni teknik sorumlusuna baş başa bırakıp ,fikstürde kolay gibi gözüken eksi puanlı Manisa ve de Gaziantep maçlarına odaklanalım. İsmail Ertekin  ve Sakaryaspor için kolay gözüken bu iki maçlık viraj umarım hasarsız gecer, umarım yeni teknik adamla Sakaryaspor birbirlerinin dilinden çok çabuk anlarlar, birbirleriyle sımsıkı kucaklaşıp umutsuzluğun üstünü örterler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!