Yağlar güvenoyu aldı

featured

Yağlar güvenoyu aldı

İlimizin köklü kulüplerinden olan ve altyapısından Sakarya ve Türk Futboluna sayısız yıldız oyuncular yetiştiren Harmanlıkspor’da yeni çıkan yasa gereği zorunlu yapılan Genel Kurulda mevcut başkan İsmail Yağlar ve ekibi üyelerin tamamından aldığı oylarla yola devam dedi.

ÖNCE DİVAN KURULU

Yıllardır bütün yaş gruplarında liglere giren Harmanlıkspor geçtiğimiz gün yeni yasa gereğince zorunlu olduğundan genel kurulunu yaptı. Kulüp binasında gerçekleşen Harmanlıkspor genel kurulunda önce eski başkanlardan Metin Ergezen Hüseyin Boz ve Sedat Taşboğa’dan oluşan divan Kurulu oluştu ve hemen sonra, faaliyet raporu Denetim Kurulu  raporu ile Kesin hesap raporu ve tahmini bütçe raporu ayrı, ayrı okunarak oy birliği ile ibra edildi. Daha sonra ise İsmail Yağlar başkanlığındaki liste okunarak üyelerin oylarına sunuldu.

21 ASİL VE 20 YEDEK

Divan başkanlığına sunulan 21 asil, 20 yedek yönetim kurulu ile 3 asil  3 yedek denetim kurulu listesi divan kuruluna verilirken başka bir liste  ve aday çıkmayınca gizli oylama ve açık tasnif sonucu Harmanlıkspor’un yeni yönetim kurulu üyelerin tam sayısıyla güven oyu alarak yola devam dedi. Genel Kuruldan İsmail Yağlar, Kürşat Ergezen ve Hüseyin Boz ise ASKF delegesi olarak çıktı . Dilek ve temenniler bölümünde söz alan olmayınca seçimlerin sonunda Divan Başkanı ve yeniden göreve seçilen İsmail Yağlar teşekkür konuşması yaptı. ( NAZIM AKTÜRK)

 

İŞTE YÖNETİM KURULU

İsmail Yağlar

Oğuzhan Yıldız

Kürşat Ergezen,

O.Gazi Kılıçaslan

Bahtihar Solak

Ahmet Karapekmez

Emre Karakaş

Cihan Kurt

M.Kaan Savaş

Ali Sancak

Yaşar Şanlı

Adil Yazıcı

Ayhan Aytaç

Emre K ılıçaslan

Yiğit Ergezen

Kaan Gümüşel

Akın Mergül

Burak Kaygısız

Alperen Kırdemir

Ahmet Akdemir

Can Hacıosmanoğlu

Yusuf Sinan Berkli

Bülent Afyon

 

YEDEK ÜYELER

Aydoğan Arslan

Ayhan Durmuşkaya

Bülent Koç

Can Aydın

Cemal Eroğlu

Cengiz Kurt

Coşkun Bozatlı

Ersel Olaş

Ertuğrul Akgün

İhsan Duruk

İrfan Güven

İsmet Gökdemir

Lütfi Sezgin

Muharrem Yeğin

Mustafa Oral

Nuri Zando

İsmail Şahin

Sabri Ceyhan

Sinan Duruk

Şeker Afyon

Fatih Bozatlı

Yusuf Çimen

Bilal Yıldız

DENETİM KURULU ASİL

Hüseyin Boz

Rıfat Durmaz

Sabri SARI

DENETİM KURULU YEDEK

Mustafa Sofuoğlu

Metin Tufan

Mustafa Tıkız

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!