VURDUĞUNUZ GOL OLSUN

featured

VURDUĞUNUZ GOL OLSUN

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimi Sakaryaspor ligin 16’ncı haftasında bugün Yeni Sakarya Atatürk Stadı’nda konuk edeceği Silivrispor maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Ligde üst üste alınan galibiyetlerle güzel bir hava yakalayan ve taraftarlarının yüzünü güldüren Yeşil-Siyahlı futbolcular bu hafta da kazanarak galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Geçtiğimiz hafta alınan Niğde Belediyespor galibiyetinin ardından bir gün izin yapan ve Salı günü çalışmalarına başlayan Sakaryaspor son hazırlığını Cuma günü tek idmanla tamamaladı. İdmanın ardından Rüstemler Tesisleri dış dünyaya kapanırken, Sakaryaspor Teknik Direktörü Engin Korukır’ın futbolcularına Silivrispor’u da mağlup ederek galibiyet serisinin sürmesi gerektiğini dile getirdiği ifade edildi.

Silivrispor engelini de kayıpsız aşarak yoluna emin adımlarla devam etmeyi planlayan Sakaryaspor’da Teknik Direktör Engin Korukır yaptığı açıklamada; ” Lig sonuncusu Silivrispor’la oynayacağımız ve herkesin en kolay olduğunu düşündüğü karşılaşma bana göre en zor maçımız olacak. Her zaman aşağıdaki takımın direnci çok daha fazla olur. Biz bu direnci ne kadar kısa sürede kırarsak o kadar işimiz kolaylaşır” dedi.

Ligin ilk yarısının bitimine iki hafta kala kendi saha ve seyircisi önünde son maçına çıkacak olan Yeşil-Siyahlılar’da tek hedef 3 puan olacak.

KADRO AÇIKLANDI

sahasında Silivrispor’u konuk edecek olan Sakaryaspor’da 20 kişilik kadro açıklandı.

Teknik Direktör Engin Korukır’ın kampa aldığı 20 kişilik kadro şu şekilde; Ercüment Kafkasyalı, Ferhat Kaya, Zafer Aydoğdu, Ramazan Sal, Karahan Yasir Subaşı, Tufan Kelleci, Sezer Badur, Ferhat Yazgan, Talha Mayhoş, Serdar Ümit Deniz, Mahir Sağlık, Batuhan Karadeniz, Coşkun Yılmaz, Ramazan Çevik, Hakkı Can Aksu, Erçağ Evirgen, Murat Akın, Beykan Şimşek, Ramazan Civelek, Fatih Özçelik.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!