Voleybol Turnuvası Ana Sponsoruna Plaket

featured

Voleybol Turnuvası Ana Sponsoruna Plaket

Karasu’da düzenlenen 1. Plaj Voleybol Turnuvasının ana sponsoru olan IC İçtaş İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ nin Karasu Liman Şantiye Müdürü Gökçen Erdem, turnuvaya yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür plaketini Karasu Belediye Başkan Yardımcısı Murat Çelik’in elinden aldı.

Her zaman bu türlü aktivitelerin içinde yer almaya gayret gösterdiğini ifade eden IC İçtaş İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Karasu Liman Şantiye Müdürü Gökçen Erdem; “Kasım 2016 yılı içerisinde tam anlamıyla faaliyete geçecek olan Karasu Limanının İlçemize büyük katkı sağlayacağı kanaatindeyim. Katkı sağlayacağımız tek noktanın liman olmadığını düşünerek bu tür organizasyonlara mümkün olduğu kadar katkı sağlayıp aktif rol oynamaya çalışıyoruz. Başta Karasu Belediye Başkanımız Sayın Mehmet İspiroğlun’a ve çalışma alanımızı ziyarete gelen Başkan Yardımcımız Murat Çelik’e teşekkürlerimi sunarım” dedi.

  1. Plaj Voleybol Turnuvasına katkılarından dolayı, IC İçtaş İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Karasu Liman Şantiye Müdürü Gökçen Erdem’e teşekkürlerini sunan Başkan Yardımcısı Murat Çelik; “İlçemizde kendi çabalarımızla ilk defa Plaj Voleybolu organizasyonu düzenledik. Turnuva sonunda gelen olumlu tepkilere bakılacak olursa başarılı bir organizasyon oldu. Bu turnuva için Karasu’ya ilk defa gelip buraya hayran kalan sporcular olduğunu gördük. Aldığımız olumlu sonuçlara göre turnuvamızı geleneksel hale getirip her yıl düzenlemeye çalışacağız. Turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ederek, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet İspiroğlu adına, 1. Plaj Voleybol Turnuvasına göstermiş olduğu ilgiden dolayı bu plaketi Karasu Liman Şantiye Müdürü Gökçen Erdem Bey’e sunuyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Karasu Belediyesi Basın Servisi 

DSC_1175 DSC_1176 DSC_1181

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!