Voleybol Ailesi yemekte buluştu

featured

Voleybol Ailesi yemekte buluştu

Sakaryada yerel liglerin başlamasına sayılı günler kala Voleybol hakemleri, Gözlemciler, Voleybol teknik adamlarından oluşan bir grup, yemekte buluştu.

Voleybol İl temsilcisi Feti Ayav  bu açılışı her sezon başı geleneksel olarak yaptıklarını, bu yemekler de daha önceleri  Voleyboldeki yeni sezon la ilgili gelişmeleri seminer şeklinde hakem ve gözlemcilerle buluşturduklarını hatırlattı.

Bu seneki yemekte ise istenilen, arzu edilen organizasyon oluşmadığı için, seminerin daha sonraki günlere kaldığına vurgu yapan Voleybol İl temsilcisi Feti Ayav ,bu yemekte  buluşmanın  içinde, sadece yeni sezon kucaklaşması var. Voleybol ailesi olarak Yemek yedik, yeni sezona hazırlık mesajı verdik  o kadar.

CUMA KULUPLERLE TOPLANTI VAR

Voleybol İl temsilcisi Fetih Ayav  2016-2017 Voleybol sezonu için atılacak adımları Cuma günü yapılacak olan toplantı sonrası belirleyeceklerine vurgu yaptı. Feti Ayav Cuma günü saat 18.30 Atatürk Spor salonunda kulüp temsilcileriyle bir araya gelip ondan sonra İl tertip kurulunu belirleyeceklerini açıkladı. Feti Ayav bu seçimden sonra Sakaryada Voleybol yerel liglerinin takvimini spor kamuoyu ile buluşturacaklarını belirtti.

img_7452 img_7455 img_7457 toplu-valeybol

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!