VİDEO BİLET MÜJDESİ!

VİDEO BİLET MÜJDESİ!

2019-2020 sezonunda Sakaryaspor’un iç saha maçları müsabaka başına sadece 9.99 TL + KDV fiyatı ile sakarya.burada.tv üzerinden naklen izlenilebilecek.

BÜYÜK İLGİ BEKLENİYOR

Sakaryaspor yönetimi tarafından yapılan açıklamada, “2019-2020 sezonunda Sakaryaspor’un iç saha maçları müsabaka başına sadece 9.99 TL + KDV fiyatı ile sakarya.burada.tv üzerinden naklen izlenilebilecek” ifadelerine yer verildi. Uygulamanın özellikle şehir dışındaki Sakaryaspor sevdalılarının büyük ilgisini çekeceği ön görüşülürken, kulübe de önemli bir gelir kapısı olması bekleniyor.

 

GELİR SAĞLAYACAK PROJE

Sakaryaspor Basın sözcüsü Recep Demir konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Sakaryaspor’a gelir sağlayacak projelerimizden birinde sona geldik. Taraftarlarımız maç başı çok cüzzi bir fiyat ile Sakaryaspor’u canlı izleyebilecek.  Özellikle seyirci yasağımızın olduğu maçlarda hatıra bileti yerine böyle bir win&win uygulaması büyük talep görecektir. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!