Velimeşespor-Sakaryaspor : 0-6

featured

Sakaryaspor, 2 sene önce 5-0 mağlup olduğu Velimeşespor’u 6-0 ile geçerek hem hesap kapattı hem de Şampiyonluk yolunda 7 puanlık bir avantaj akaladı.

TFF 2.Lig Kırmızı Grubun 33.haftasında deplasmanda Ergene Velimeşespor ile karşı karşıya gelen Sakaryaspor, rakibini 6-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda kayıpsız devam etti. 1461 Trabzon’un evinde Sarıyer’e yenilmesi ile yeşil siyahlılar bitime 5 hafta kala puan farkını 7’ye çıkararak çok önemli bir avantaj yakaladı.

Karşılaşmanın hemen başında Sağ kanattan Onur Ramazan Toprak’ın ortasında kale sahası içerisinde Tahir Babaoğlu’nun vuruşu kaleciden döndü. Dönen topu iyi takip eden Hurşit Taşçı yeşil siyahlıları 1-0 öne geçirdi.

Dk 10 Yakup Alkan ile başlayan Velimeşe atağında ceza sahası içerisinde oluşan karambolde Fatih Dilek’in ert şutunu kaleci Furkan Köse kurtardı

Dk 15 Sağ kanattan Oğuz Yıldırım’ın taşıdığı topta ceza sahası içerisinde topla buluşan Tahir Babaoğlu Sakaryaspor’un ikinci golünü kaydetti.

Dk 25 Hurişit’in pasında orta sahadan kontra atağa çıkan Onur Karakabak kaleci ile karşı karşıya yakaladığı pozisyonu değerlendiremedi.

Dk 52 Oğuz Kocabal’ın pasında ceza sahası hemen önünde topla buluşan ahir Babaoğlu rakibini çalımladıktan sonra sert bir vuruşta skoru 3-0’a getiren golü kaydetti.

Dk 60  Ömer Bozan ile başlayan Sakaryaspor atağında ceza sahası içerisinde  Tahir Babaoğlu , sert bir şutla topu ağlara göndererek yeşil siyahlıları 4-0 öne geçirdi.

Dk 62 lk golün sahibi Hurşt Taşçı hızlı gelişen Sakaryaspor atağında ceza sahasına girerek topu ağlara gönderdi 5-0

Dk 87 Sol kanattan Ali Özgün ile başlayan atakta  Ozan Sol’un kale sahası içerisinde bekleyen şık bir pasla topla buluşturdu. Okan Dernek düzgün bir vuruşla skoru 6-0’a getirdi.

ERGENE VELİMEŞE: 0

SAKARYASPOR:6

STAT: Mustafa Kemal Atatürk

HAKEMLER: Rişat Onur Coşkunses** Uğur Önay** Haydar Avcı**

ERGENE VELİMEŞE: Kurtuluş Yurt, Savaş Polat, Muhammet Mahmut Emir, Emrah Kaysı, Oğuzhan Yazıcı, Metehan Genç, İbrahim Fatih Dilek, Eser Akbaş (Dk 56 Yasin Dülger), Yakup Alkan, Emrecan Atila, Burhan Arman (

T.DİREKTÖR:  Özgür Sağlam

SAKARYASPOR: Furkan Köse, Çağlayans Menderes, Oğuz Kocabal, Ömer Bozan, Onur Ramazan Toprak, Ömer Can Sokullu (Dk 42 Doğan Ateş), Onur Karakabak, Oguz Yıldırım, Hurşit Taşçı (Dk 68 Ozan Sol), Ümit Kurt, Mustafa Tahir Babaoğlu (Dk 68 Ali Özgün) 

T.DİREKTÖR: Tuncay Şanlı

GOL: Dk 2 – 62 Hurşit Taşçı Dk 15-52-60Tahir Babaoğlu, Dk 87 Okan Dernek (Sakaryaspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!