Veliler’den tam puan aldılar

featured

Veliler’den  tam puan aldılar

 Erenler Halk Eğitim Müdürlüğü ve Şen Samuray Spor Kulübünün sporcuları antrenman sonrasında  terfi belgelerini veliler den aldı.

 Velilerden alkış

Şen Samuray antrenman salonunda gerçekleşen “Kuşak Terfi” sınavında velilerden tam puan alan  geleceğin şampiyonları  kıran kıra müsabaka yaptılar. Gençlerin çalışmalarını ve gösterilerini büyük heyecanla izleyen veliler, çocuklarını yürekten alkışladı.

Terfi Belgelerini aldılar

Erenler Halk Eğitim Müdürlüğü ve Şen Samuray Spor Kulübünün sporcuları yılın son çalışmaları sonrasında Kuşak Terfi Belgelerini ailelerinin elinden aldılar.

Spor her yaşta yapılır

Şen Samuray Spor Kulübünün antrenman salonunda gerçekleşen çalışmaları bizzat ve titizlikle  takip eden antrenör İbrahim Şen,  yavrularının heyecanlarını paylaşmak için katılım gösteren velilere çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Sporun her yaşta yapılabileceğini anlatan Şen, gençlerin performansından ve ilgilerinden  memnun olduğunu ifade etti.

 IMG_0854 IMG_0855 IMG_0867 IMG_0895 IMG_0898 IMG_0899 IMG_0900 IMG_0901 IMG_0907 IMG_0910 IMG_0912 IMG_0929

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!