Vedat savaş anısına kahvaltı

featured

K.Akınsporda idol olmuş,Sakarya amatör futbolunun önem li isimlerinden rahmetli Vedat Savaş anısına oğulları Adil Savaş ile Kadir Savaş Nehirlandda  K.Akınspor takımı oyuncularına ,Vedat savaşın yaşarken hayatında önemli yerleri olan Arkadaşlarına  kahvaltı verdi. Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukcununda yer aldığı kahvaltıda  gazetemiz Spor yazarı ve Vedat savaşın yakın arkadaşı Nazım Aktürk,Vedat savaşı ve K.Akın kulupünün unutulmaz efsane ismi Sert Mustafayı  anlattığı kahvaltıda Belediye Başkanı İsmail Karakullukcuda günün anısına bir konuşma yaptı.

AKATA  SÜPRİZ

K.Akınsor dendiğinde bu gün ilk akla gelen isim olarak anılan, Futbol şube sorumlusu İrfan Akatada doğum günü suprizi yapıldı. Kahvaltı sonrası ufak bir pasta eşliğinde İrfan Akat  yaş günü heyecanını alkışlar eşliğinde keserken ,Nazım Aktürk kendi elleriyle İrfan Akata yaş günü pastasından ikram etti.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!