…Ve sezon biter.

featured

…Ve sezon biter.

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligde (BAL) 2017-2018 Sezonunu iyisi ile kötüsü ile tamamladık. İlimiz Sakarya, bu yıl BAL’da 3 takımla 11nci Grupta ter döktü.

Sezonun en başarılısı ise Karasuspor oldu. Çünkü Ligi, il sıralamasında zirvede bitirdi. Adapazarıspor’un kalıp-kalmayacağının baraj maçı ile belli olacağı Ligde tek üzülen Sapanca Gençlikspor oldu. 26 Maçlık serüven sonunda Ligden düşen Sapanca, önümüzdeki yıl Süper Amatör Ligde mücadele edecek.

Bu kısa bilgilendirmeden sonra biz gelelim Karasuspor’a. Süper Amatör Lig Play-Off maçlarını ikinci tamamladıktan sonra Serdivanspor ile yaptığı baraj maçını kazanarak BAL’a yükselen Sarı-kırmızılı ekibimiz aynı hız ile olağanüstü kongre yaparak yola çıktı.

İkinci kez başkanlık koltuğuna oturan Hasan Özkan, yönetimini genç iş adamlarından oluşturarak “Bismillah” dedi. Ardından Antrenör arayışları başladı. Akabinde de yavaş yavaş BAL serüvenini yaşayacak yeni futbolcular belirlendi ve kadro şekillenmeye başladı.

Abartısız söylüyorum, 2017-2018 Sezonu için yaklaşık 4 ay öncesi her şey tamam gibiydi. Tek eksik, sezonun yükünü çekecek paraydı. Genç Başkan hemen kolları sıvayarak, tek tek iş adamlarına gitti ve kulübü temsil eden formaları takdim ederek ekonomik yükü hafifletmek adına icraata başladı.

Bence başardı da. Hatta zaman zaman bende kendisi ile dolaştım. Aslında bu anlattıklarım koca sezonun mini minnacık detayları. Yaşanan o kadar ekonomik zorluklar vardı ki anlatılmaz yaşanır.

Bu zorluklar arasında geçilen koca bir sezonu il sıralamasında zirvede bitiren Karasuspor, bana göre başarılı oldu. Bu nedenle Başkan Hasan Özkan ile yönetimini kutlamak gerekir.

Her zaman dediğim gibi; Kulüp Başkanı olmak kolay değil. Hem paranı harcayacaksın, hem zamanını harcayacaksın, hem çoluk, çocuğunun nafakasından keseceksin, hem de eleştirileceksin.

Helal olsun Hasan Özkan kardeşime. Kol kırılır yen içinde kalır misali bu uzun yolun sonunu getirdi. Elbette yönetimde olan diğer gizli kahramanlarımız da var. Bir alkışta onlara. Kendilerini iyi biliyorlar. Bugüne kadar isimlerinin ön plana çıkmasını istemediler ama kar, kış, yağmur, çamur, soğuk, sıcak demeden çalıştılar.

Başkan yine yeniden devam eder mi-etmez mi bilmem ama isterim ki Karasulu iş adamlarımız bir araya gelip, bu takıma sahip çıkmalı. Yeni bir yönetim ile yola çıkılıp, hedefin şampiyonluk olarak belirlenmesinin zamanı geldi.

İlçemize yakın budur. Karasu’muz inşallah bu istikamette düşür. Bu arada bu düşüncenin fitilini yakacak olan Sayın Kaymakamımız Aziz Mercan ve Belediye Başkanımız Mehmet İspiroğlu’dur. Onların önderliğinde yapılacak olan yeni ve güçlü bir yönetim, gelecek sezonun ufkunu açacaktır. Haydi sayın Mercan ve İspiroğlu, ilk görev size düşüyor. Koyun taşın altına elinizi ve işadamlarımız sizleri örnek alsın. Onlarda aynı şekilde bu yükü sırtlasın.

Bu arada yeri gelmişken, gelecek sezon İlimizi BAL’da temsil edecek olan Serdivanspor’u kutlar, şimdiden başarılar dilerim. Şen ve esen kalın.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!