Ve Sakaryaspor finalde: 5-1

featured

Misli.com 2.Lig play-off yarı final rövanş maçında Sakaryaspor sahasında ağırladığı Kırşehir Belediyespor’u 5-1 mağlup ederek finale çıktı.

Misli.com 2.Lig play-off yarı final rövanş maçında Sakaryaspor sahasında Kırşehir Belediyespor’u konuk etti. Sakaryaspor Nuri Fatih Aydın (2), Burak Öksüz, Hakan Aslantaş ve Berk İsmail’in attığı gollerle rakibini 5-1 mağlup etti.

Sakaryaspor bu sonuçlar adını finale yazdırarak Kocaelispor’un rakibi oldu.
MAÇTAN DAKİKALAR

 

Dk. 90+2: Sakaryaspor Berk İsmail’in golüyle farkı 4’e yükseltti. 5-1

Dk. 86: GOOOOOOL Sakaryaspor’da Mehmet Boztepe kaleciyi geçtikten sonra topu Hakan Aslantaş’a bıraktı. Hakan Aslantaş’ın şutu ağlara gitti. 4-1

Dk. 74: Sakaryaspor etkili geldi. Mehmet Boztepe topu sola çektikten sonra karşı karşıya kaldı. Boztepe’nin şutunu kaleci Ahmet Sabri Fener yine ayaklarıyla çıkardı.

Dk. 70: Sakaryaspor’da Nuri Fatih ve Çağrı oyuncan çıktı. Oğuzhan Kayar ve Mehmet Boztepe oyuna girdi.

Dk. 66: GOOOOOOL Sakaryaspor’da gecenin adamı Nuri Fatih bir kez daha sahneye çıktı. Berk İsmail Ünsal kaleciyi çalımladıktan sonra topu Nuri Fatih’e çıkardı. Nuri farkı bir kez daha 2’ye çıkardı. 3-1

Dk. 62: Kırşehir Belediyespor Volkan Altınsoy’un kafa golüyle farkı 1’e indirdi. 2-1

Dk. 46: Sakaryaspor ikinci yarıya çok iyi başladı. Muhammet Reis’in pasında ceza sahası içerisinde Çağrı’nın yerden vuruşunu Ahmet Sabri Fener ayaklarıyla önledi.

Karşılaşmanın ikinci yarısı başladı. Stadyumdaki seyircilerin stattan çıkarılması nedeniyle ikinci yarı gecikmeli başladı.

İlk yarı Sakaryaspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Dk. 45: GOOOOOL Sakaryaspor Burak Öksüz’ün attığı golle farkı 2’ye çıkardı.

Dk. 40: Kırşehir Belediyespor bir kez daha tehlikeli geldi. Ahmet Karadayı’nın ceza sahası içindeki şutunu Oğuz iki hamlede kontrol etti.

Dk.29: Kırşehir Belediyespor gole çok yaklaştı. Mehmet Alaeddinoğlu’nun şık şutunu kaleci Oğuz son anda çeldi, dönen topa Batuhan Süer vurdu top direkten döndü.

Dk.20: GOOOOOL Sakaryaspor Nuri Fatih Aydın’ın frikikten attığı golle 1-0 öne geçti.

Dk. 13: Sakaryaspor yine etkili bir atak yakaladı. Abdülaziz’in içeri çevirdiği topa Ali Özgün dokundu, top direkten döndü. Fakat daha öncesinde hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

Dk. 6: Sakaryaspor tehlikeli geldi. Nuri Fatih Aydın’ın ceza sahası dışından çektiği şutu kaleci güçlükle çıkardı. Dönen topu savunma uzaklaştırdı.

Ve maç başladı.

SAKARYASPOR:
KIRŞEHİR BLD:
STAT: Atatürk
HAKEMLER: Alper Ulusoy, İbrahim Bozbey, İlker Takpak,

SAKARYASPOR: Oğuz Çalışkan, Hakan Aslantaş, Ü.Yasin Arslan, Burak Öksüz, Canberk Özdemir, Azad Filiz, Çağrı Ortakaya, N.Fatih Aydın, Muhammet Reis, Abdülaziz Solmaz, Ali Özgün
T.DİREKTÖR: Serdar Bozkurt

KIRŞEHİR BLD: Ahmet Sabri Fener, N.Melih Mursal, Volkan Altınsoy, Oğuzhan Yazıcı, Serhat Mermer, Batuhan Süer, Mehmet Alaeddinoğlu, Hakan Yavuz, Onur Karakabak, Üstün Bilgi, Ali Kuçik
T.DİREKTÖR: Ercüment Coşkundere
GOLLER:
SARI KARTLAR:

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!