…Ve Başlıyor

featured

…Ve Başlıyor

2017-2018 Futbol Sezonunun hazırlıklarını, transfer anlamında tamamlayan Karasuspor, 30 Temmuz Pazar günü sahaya inecek. Umarım her şey, Kulüp Başkanı Hasan Özkan kardeşimin istediği şekilde sonuçlanır. Çünkü mutlu sonu hak ediyor.

İnanın son üç gündür kendisi ile bazı iş adamlarını gezdik. Hem forma verdik, hem de iş adamlarımız ile sohbet fırsatı bulduk. Gördüğüm şu ki gittiğimiz her iş adamı mutlak surette Karasu sevdasını dile getirirken, Karasuspor’u da göz ardı etmeden, memnuniyetle “Hasan kardeşimin yanındayım” dedi.

Bu elbette beni hem çok heyecanlandırdı, hem de çok mutlu etti. ‘Karasu halkında işte bu güzel düşünceler varken, neden başarısız olalım ki?’ diyorum kendi kendime.

Kısacası bu sene o sene. İlçe halkı, takımına sahip çıkmış, inanmış, artık geriye Üçüncü Lige çıkmak kalıyor. İlçemin güzel insanları şampiyonluk sevinci yaşamayı hak ediyor.

Evet hep diyoruz ‘gelişen büyüyen bir ilçeyiz’ diye. Sahili ve ekonomisi ile gerçekten de büyüyor Karasu. Fazla değil, üç, beş yıl sonra samimiyetimle söylüyorum kabına sığmayan bir Karasu olacağız. Bir yandan Kibar Holding, bir yandan BMC, bir de var olan Gazi Metal.

Bunlar başlı başına bir marka. O zaman Karasuspor hak etmiyor mu yani Üçüncü Ligi? Hem de fazlasıyla hak ediyor.

Siyasetçiler şov yapar ama Karasuspor, Hasan Özkan ve ekibi ile tarih yazar. Bu birlik ve beraberlik içinde olsak ta elbette sıkıntılar yaşanacak bu zorlu yolda. Bazen maddi, bazense manevi sıkıntılar olacak. Önemli olan en sıkıntılı halde bile, bu birliği bozmamak, inancı yitirmemek

Futbol bilindiği gibi bin bir surat misali bir oyundur. Ne kadar lig atlasan bakmaz. Birileri kendi menfaatleri için hep fırsat kollarlar. Birkaç başarısız sonuçta, çıkar türbinlerde pervasızca bağırırlar. Hatta sinkaf kullanırlar. Oysa hiç bilmezler, zarar verdikleri o takım hangi zorluklar ile kadro kurmuş ve sahaya çıkmış.

Nefes almanın dahi parayla olduğu bu günlerde, Başkan ve yönetici ‘Bu yükün altından nasıl çıkacağız?’ diye düşünürken, kendini bilmeden haksız eleştirilerde bulunmak, takıma en büyük zararı vermektir.

Ben diyorum ki haydi Karasuspor taraftarı; bir çağrıda size olsun. O sene bu sene olsun. Örnek bir taraftar tablosu oluştursunlar. Dosta düşmana göstersinler nasıl bir futbol sevgisi ve takım aşkı yaşadıklarını. Şaşırsın rakip takımın taraftarları. Gittiğimiz her deplasmanda gıpta ile baksınlar bize. Şen ve esen kalın.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!