Vans BMX The Circle 2022 Edisyonu Başlıyor!

featured

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Vans BMX The Circle ile ilgili basın bültenini değerlendirmenize sunarız.

Tüm görseller ve bülten için: https://we.tl/t-mSiTlNd9hF

Vans BMX The Circle 2022 Edisyonu Başlıyor! 

Yarışma bu yıl dünyanın dört bir yanından en iyi BMX mağazalarını bir araya getiriyor! Türkiye’den BMXTR de bu heyecanın bir parçası oluyor!

Orijinal aksiyon sporları ayakkabı ve giyim markası Vans, bu yıl üçüncüsü düzenlenen %100 dijital video yarışması Vans The Circle heyecanını başlatıyor.

İlk olarak 2020 yılında Avrupa çapında başlatılan çevrimiçi yarışma, Avrupa’daki BMX mağazalarına, bir ekip videosu çekerek sürücülerini ve yerel toplulukları kutlama imkanı verdi. Şimdiyse Avrupa takımlarına dört uluslararası konuk da katılıyor ve katılımcılar 20.000 Euro değerindeki ödülü paylaşmak için yarışıyor.

Yarışmanın konsepti ise aynı. Katılan her mağaza ekip videosunu çekmeye ve kurgulamaya yardımcı olacak bir bütçe alıyor. Sonrasında ekipler videolarını son haline getirmek ve ödüllere layık bir hale getirmek için birkaç ay çalışıyorlar.

Katılımcılar, aralarında Kevin Peraza, Greg Illingworth, Linda Grabner, Calvin Kosovich ve Marcus Wilke’nin de bulunduğu, BMX efsanelerinden oluşan yepyeni bir jüri tarafından, yaratıcılık, stil ve kapsayıcılık gibi kriterlere göre değerlendirilecekler. Son ve en önemli yargıç ise 3 Kasım’daki canlı çevrimiçi finallerden önce DIGBMX.com‘da “Topluluğun Favorisi” için oylarını kullanabilecek olan BMX topluluğu. Ödüller arasında, En İyi 3 mağaza, En İyi Oyuncu, En İyi Numara, Yaratıcı Vizyon, DIG Topluluğun Favorisi ve fotoğrafçı Ben Gea tarafından değerlendirilecek olan En İyi Fotoğraf yer alıyor ve BMX topluluğu içindeki yaratıcı ifade etme biçimlerini daha da destekliyor.

Vans The Circle 2022’ye katılan mağazalar ise şöyle:

14 EMEA Davetlisi:

Dead Sailor BMX – Birleşik Krallık

Source BMX – Birleşik Krallık

BMX Avenue – Fransa

Bros Bike Shop – Fransa

Action Wheels – İspanya

360BS – İspanya

Kunstform – Almanya

People’s Store – Almanya

Soulcycle BMX – Hollanda

Frontocean BMX – İtalya

IL BUTTA – İtalya

BMX Life – Polonya

BMXTR – Türkiye

Rideon BMX – Yunanistan

4 Global Konuk:

Kings Rideshop – ABD

Lux BMX – Avustralya

Shredd Bikes – Güney Kore

The Curb BMX – Malezya

Videoların tam halleri ve oylama 25 Ekim’den 30 Ekim’e kadar çevrimiçi olarak açık olacak ve final 3 Kasım’da gerçekleşecek. Ayrıntılı bilgi DIGBMX.com‘da!

Vans Hakkında

Bir VF Şirketi markası olan Vans, orijinal aksiyon sporları ayakkabı, giyim ve aksesuar markasıdır. Özgün Vans koleksiyonları, bağlı olduğu kuruluşlar, dağıtıcılar ve uluslararası ofisler ile 100’den fazla ülkede satılmaktadır. Vans, dünya çapında 2000’den fazla perakende satış noktasına sahiptir. Vans markası, yaratıcı keşif yolculuğunu önemser. Vans Triple Crown of Surfing®, Vans Custom Culture ve uluslararası kültür ve müzik elçilerinin buluşma noktası House of Vans gibi platformları ile aksiyon sporları, müzik, sanat ve tasarım üzerinden kendini keşfetmeyi destekler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!