VAN HİÇ BİŞEY OYNAMADI…

featured

VAN HİÇ BİŞEY OYNAMADI…

Son haftaların kaybedeni Sakaryaspor yine sahasında. iki puan bıraktı. Rakip Van ekibi maç boyunca kapandı bir kez çıktı orda da golü buldu….

Vanspor kalecisi maçın adamı seçilse yeridir. İyi toplar çıkardı ve birazda şanslı günündeydi. Kalesine gelen toplarında cılız okdugunu söylemek gerek. Kısacası Sakaryasporun etkili hücumları son vuruşların etkisiz kalışıda etkenlerden biriydi….Sakarya etkili hucum futbolunu gollerle süsleyemez ise işi dahada zor olacak..

.Teknik ekip hu maçta Hurşit’i neden oyundan aldı? Ozan Sol ve Ali Özgünü son dakikalara kadar neden kulübede bekletti soru işareti..Hocanın isine karışmak bu dakikada çok doğru olmasada ,eski Sakaryasporu aradım, bir çok pas yerini bulmazken ,takım sanki yorgun ,biraz stresli gibiydi. Önlerinde çok maç var ama stres puan farkının kapaması ile dahada çok olacak. bakalım neler olacak..Bu yarıştan en az hasarla çıkan kazanacak.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!