Vali Kaldırım ve Başkan Yüce İdmanda

featured

Vali Kaldırım ve Başkan Yüce İdmanda

Antalya’da oynanacak play-off maçları için yarın yola çıkacak olan Sakaryaspor son çalışmasını bugün Yeni Sakarya Atatürk Stadı’nda yaptı.

Antalya’da oynanacak play-off maçları için yarın yola çıkacak olan Sakaryaspor son çalışmasını bugün Yeni Sakarya Atatürk Stadı’nda yaptı. Teknik Direktör Şaban Yıldırım gözetiminde yapılan çalışmayı Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım ve Sakarya Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem Yüce’de izledi.

 

Yeşil Siyahlı futbolcular ve teknik heyet ile tek tek görüşerek başarılar dileyen Vali Kaldırım ve Başkan Yüce; Antalya’dan kupa ile dönerek Sakaryaspor’u hak ettiği yerlere doğru taşıyacaklarına inandığını belirtti.

 

Öte yandan Yeni Sakarya Stadyumu’ndaki antrenmanı çok sayıda yeşil siyahlı taraftarda izledi. Koronavirüs salgını nedeni ile ilk kez bir play-off mücadelesinde takımlarını tribünden destekleyemeyecek olan Tatangalar, antrenman boyunca yaptıkları tezahüratlarla futbolculara moral verdiler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!