VAKIF SPORDA KUPASINA KAVUŞTU.

VAKIF SPORDA KUPASINA KAVUŞTU.

Akyazı ikinci  den birinci amatör kümeye çıkan  Vakıf Spor şampiyonluk kupa heyecanı yaşadı. Vakıf spor Başkanı Mehmet Ali Öztekin’in önderliğinde Vakıf spor kupa töreni harika görüntülere sahne oldu.

Düzenlenen kupa ve madalya törenine SASKF başkanı Yaşar Zımba, Başkan Yardımcısı Neşet Çakır, futbol İl temsilcisi Ali Arslan, yönetim kurulu üyeleri Aydın Birincioğlu, Ahmet Silahçı, Saha görevlileri dernek başkanı mahmut Güzel katıldılar. Vakıf spor ‘un birinci amatör kümeye yükselme başarısı, kupa töreni ile ödüllendirilecek olan organizasyona, kulüp futbolcuları formaları ile katıldı.

SASKF Başkanı Yaşar Zımba yaptığı konuşmada, kulüpler arası tanışmalara, futbol sayesinde arkadaşlıkların artmasına, futbolcuların, rakip takımları misafir ve dostları olarak görmelerine değinen güzel bir konuşma yaptı. Zımba amatör spor kulüplerinin karşılaşmalarını yeni dostlar edinmek için fırsat görün, Her yerde futbolcu ve kulüp var, dostluklarınızı genişletirseniz, her yerde sizi seven dostlarınız olur dedi. Zımba Vakıf spor’a birinci amatör kümede başarılar diledi, centilmen ve başarıları için Vakıf spor Başkanı Mehmet Ali Öztekin’e ve futbolcuları tebrik etti. Vakıf spor kulüp Başkanı Mehmet Ali Öztekin ise konuşmasında Vakıf sporun sevincini bizimle paylaşmak için kulübümüze gelen SASKF başkanı yaşar Zımbaya ve yönetim kuruluna, futbol il Temsilcisi li Arslan’a saha görevlileri dernek Başkanı Mahmut Güzel’e teşekkür etti.

Sakarya amatör spor’un il temsilcisi Ali Arslan’ın törene geçiyoruz konuşması ile, patlayan havai fişekler, yer meşaleleri, şelale ateşleri eşliğinde resmen şölen atmosferi oluştu. SASKF Başkanı Yaşar Zımba, Vakıf Mahallesi muhtarı Recep Galip, SASKF BŞK VK, Neşet Çakır, İl temsilcisi Ali Arsaln ,saha görevlileri derneği başkanı Mahmut Güzel, SASKF yöneticileri Aydın Birinci ,Ahmet Silahçı, Vakıf spor kulüp başkanı Mehmet Ali Öztekin çeşitli dallarda layık gördükleri madalyaları Vakıf sporlu futbolculara taktim ettiler.

Akyazı Vakıf spor kulübü birinci amatör spor’a çıkma başarısı, şampiyonluğu SASKF Başkanı Yaşar Zımba’nın elinden alınan kupa ile taçlandırıldı. kupa teslimi sonrası Vakıf sporlu futbolcular aldıkları kupa ile kutladılar.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!