Vaatler, vaatler ! Sonu hüsran Ne olsun ki.

Vay benim Sakaryasporum

Vaatler, vaatler ! Sonu hüsran

Ne olsun ki.

Bu takım şampiyonluğu oynuyor. Sesi çıkan olmuyor.

Bir tarafta süper genç yönetim . Bir tarafta yine süper tatanga dediğimiz taraftarlar.

Söyleyecek çok şey yok aslında da

Kulübüme zarar vermek istemem .

Aslında çok şey varda icraat yok. Şehir hala uyuyor.

Pazar günü oynanan Sarıyer maçımızda o güzel gençlerimiz olan taraftarlarımız olmasa sanki Sakaryaspor kulübümüz sanki köy takımı gibi ortada kalacakmış gibi davranan bu şehir’e ne demeli

Ne var ki cesur yürekli bu yönetim maddi sıkıntılara karşı mücadele verseler de  .Bu takım karşısında yürekleri ortaya koyarak futbolcularla birlikte kaynaşmışlar amaçlarının şampiyonluklarda iddialı olduklarını bir daha ispatlamışlardır.

Allah yardımcıları olsun derim .

Pazar günkü Sarıyer maçına sahaya yansıtılan iyi oyun olmasa da futbolcularımızın verdiği harika bir mücadele edişleri gözden kaçmadı.

Eğer hakem adam gibi kararlar verseydi biz bu maçtan galip ayrılırdık . Ne var ki berabere biten maçtan aldığımız 1 puana da şükür dedik. Hele o 17 yaşındaki ikinci yarıda sahaya giren Furkan Karabaş gerçekten iyi mücadele vererek göz doldurması aklıma alt yapıdaki antrenörler neden bu güne kadar bu kadroya böyle futbolcu kazandırmadılar diye dedirttirdiler.

O kadar altyapıda hocalar var. Ne yapıyorlar sormak gerek. Sakaryaspor’un alt yapısı Sakarya il içi futbol maçlarına bakmamaları gerekir bazları Türkiye şampiyonası olması gerekir derim.

Oynanan ikinci yarı maçlarımızda rakiplerimizi elimizden kaçırdık desek yeri var.

En önemlisi bundan sonra şu andaki liderliği zorlayan kuvvetli sayılan 3 takım artık kendi aralarında mücadele verirken biz daha kolay yeneceğimiz takımlarla oynayacağız işte buralarda puan kaybetmemek gerekir derim.

Dostlar bu senede biz bizeyiz

Bu güzel insanlardaki yüreğin gücü paranın gücünü yenecek düşüncesiyle . Canın sağ olsun Sakaryasporum derim.

Taraftarı ile bütünleşen bu takıma sırtını dönen sözde büyüklere soruyorum nerdesiniz.

Sizlerin yardımları olmasa da Takımdaki ve yönetimdeki bu  ruh bizi şampiyon yapacak. Para değil inananlar kazanacak

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!