Üstün’den AFD ziyareti

Üstün’den  AFD ziyareti

Ak Parti Sakarya Milletvekili Adayı ve Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün ziyaretinin  yakın dostu Sakarya Amatör Futbolcular Dernek Başkanı Ömer Bektaş’ı makamında ziyaret etti

Sakarya Ak Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı ve Genel Başkan Yardımcısı, başarılı siyasetçi Ayhan Sefer Üstün, seçim çalışmaları kapsamında Sivil Toplum Kuruluşları ve dernek başkan, yöneticileriyle bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundu. Yakın dostu Sakarya Amatör Futbolcular Dernek Başkanı Ömer Bektaş’ı da makamında ziyaret eden Üstün, dernek çalışmaları hakkında bilgiler alırken,. Sakarya Amatör Futbolcular Derneğinin faaliyetlerini ve katkılarını yakından takip ettiğini belirten Sakarya Ak Parti Milletvekili Adayı Ayhan Sefer Üstün, Sakarya’da Spor Lisesi’nin kazanılmasında başrol oynayan Sakarya AFD Başkanı Ömer Bektaş ve yönetimine teşekkür ederek, Amatör Spor’a ve Sakaryaspor’a yönelik desteklerinin süreceğini belirtti.. Sakarya AFD Onursal Üyesi Adapazarı Belediye Başkan Vekili Erol Aydın’da ziyarette hazır bulundu.

Umarım kazanan spor olur

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Sakarya Amatör Futbolcular Dernek Başkanı Ömer Bektaş ve yönetim kurulu üyeleri, başta Sakarya Büyükşehir Belediyesinin spor tesisleri kazandırması, spor ve sporcuya yönelik katkılarını takdirle karşıladıklarını belirtirken, iktidar partisinin spora yönelik yatırımlarına da teşekkür etti.  Sakarya’dan Milletvekili olan ve spora yönelik katkıda bulunan herkese teşekkür eden Sakarya AFD Başkanı Ömer Bektaş, bundan sonra da aday olan ve olmayan tüm siyasilerden spora yönelik katkılarını arttırarak devam ettirmelerini isterken, Milletvekili olarak seçilecek siyasetçileri de spora desteğe davet etti. Dernek olarak tüm siyasi partilere eşit uzaklık ve eşit yakınlık da olduğunu aktaran Bektaş “kim spora destek olursa renk ayrımı yapmaksızın onun yanındayız. Kişisel olarak benim de bir rengim var ancak dernek başkanı olarak rengimiz sadece Spor’dur. Sayın vekilim Ayhan Sefer Üstün’ün soy adı gibi spora yönelik vermiş olduğu üstün gayretlerine de sonsuz teşekkür ediyorum. Seçimlerde kendisine başarılar diliyor ve ülkemize, şehrimize hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Umarım kazanan spor olur” şeklinde mesaj verdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!