Üst lige yükseleceğiz Hep birlikte kenetlendik

featured

BŞB Basketbol şubesi yöneticisi Hakan Demirayak  dev adamların bu sezon sonu mutlu sonu yakalayacağını söyledi, salonda tarih yazacağız dedi.

                  Üst lige yükseleceğiz  Hep birlikte kenetlendik

Genç kuşak iş adamlarımızdan SBŞ Basketbol şubesi yöneticisi Hakan Demirayak  geçen sezon kıl payı kaçan şampiyonluğun bu sezon mutlaka yakalanacağını belirterek “ Hep birlikte kenetlendik, gidişimiz çok iyi Spor Toto Basketbol ligine yükseleceğiz” dedi.

Toçoğlu faktörü

Büyükşehir Belediye  başkanı Zeki Toçoğlu’nun Sakarya’yı sporun başkenti yapma yolundaki çalışma ve spora desteğini büyük takdirle karşıladıklarını söyleyen Hakan Demirayak “ Böylesine destekler biz yöneticileri rahatlatıyor. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Basketbol şubesi olarak bir üst lige terfi edip Toçoğlu başkana en güzel hediyeyi vereceğiz “ şeklinde konuşuyor.

Her yönden destek var

Geçen sezon talihsiz bir son saniye basketi ile yükselemediklerini anlatan genç iş adamı ve Basketbol şubesi yöneticisi Hakan Demirayak, Basketbol Federasyonu yönetim kurulu iyesi Akgün Altuğ’un takımın maçlarını hiç kaçırmadan izlediğini belirterek, Valimiz Hüseyin Avni Coş, AK parti il başkanı Fevzi Kılıç, BŞB kulüp başkanı Orhan Bayraktar, Basketbol şubesi başkanı Erdal Şenkardeş, SATSO başkanı Mahmut Kösemusul, Emniyet müdürü Orhan Babadağı, Gençlik hizmetleri ve spor il müdürü Fatih Çelikel,İşadamı Orhan Kocabıyık ile diğer protokol mensupları, iş adamlarımız ve yönetim kurulu arkadaşlarımızda çok büyük destekler olduğunu söyledi

Takım havası çok güzel

Basketbol takımının kadrosunda bulunan 12 dev adamın Baş antrenör Okan Çevik ile çok güzel bir hava yakaladığını söyleyen  Hakan Demirayak bu konuda  şöyle konuşuyorİ “ Yeni Amerikalımız Washington hazır halde geldi ve oynadığı iki maçta harikalar yarattı. Hocamız Okan Çevik zaten kariyerini ispat etmiş, oyuncularımız hepsi tam istediğimiz gibi bu durumda bize kalan tek şey Sakarya Basketbolseverler taraftarlarımıza şampiyonluk hediye etmektir.

Salon dolsun, coşsun

Lig maçlarında Atatürk spor salonunun tıka basa dolmasını isteyen Demirayak “ Basketbol Spor Toto ligine yükselince  taraftarlarımızın huzuruna Galatasaray, Fenerbahçe,Beşiktaş, Karşıyaka, Trabzon gibi takımların geleceğini belirten Demirayak “ Salon dolsun, taraftarlarımız coşsun, coştursun gerisini bize bıraksınlar”  şeklinde konuştu.

Hakan Demirayak (2) Hakan Demirayak

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!