UNUTMADIK 7 EYLÜL 2002

featured

UNUTMADIK 7 EYLÜL 2002

Sakaryaspor kafilesinin Pazarcık Beldesi’nde geçirdiği kazanın bugün 18. yıl dönümü. Sakaryaspor tarihine kara gün olarak geçen kazada kaybettiklerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz…

18 YIL GEÇTİ

Sakarya, bir kez daha kaybettiklerine ağlıyor. 7 Eylül 2002 tarihinde Sakaryaspor’u Sivasspor deplasmanına götüren Büyükşehir Belediyesine ait otobüs, Sivas’a 100 kilometre kala Yozgat iline bağlı Pazarcık Beldesi’nde virajı alamayıp şarampole yuvarlanmıştı. Tüm Sakarya’yı yasa boğan ve yürekleri dağlayan bu elim kazada, Sakaryaspor kafilesinden 6 kişi hayatını kaybetmişti.

UNUTMAYACAĞIZ

Yeşil-Siyahlı camianın kara günü olarak tarihe geçen kazada, genel menajerimiz Aykut Yiğit, futbolcumuz Fırat Öndil, yöneticimiz Fethi Güntekin, masörümüz Cüneyt Çukur, malzemecimiz Fevzi Ergünoğlu ve otobüs şoförümüz Selami Uludağ’ı kaybettik! Her Sakaryalı’nın dün gibi hatırladığı ve unutmadığı bu acı olayda toprağa verdiğimiz canlarımızı bir kez daha rahmetle anıyor ve mekânlarının cennet olmasını diliyoruz.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!