Unkapanı Meydanı’nın temeli atılıyor

featured

Unkapanı Meydanı’nın temeli atılıyor

Unkapanı Meydanı projesinin temeli 8 Ocak Cuma günü saat 16.00’da atılıyor. Başkan Ekrem Yüce, “Seçim vaatlerimiz arasında yer alan bir projeyi daha hayata geçiriyoruz. Vatandaşlarımızın yeni buluşma noktası olacak projenin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce tarafından şehre müjdesi verilen Unkapanı Meydanı yenileme projesinin temeli 8 Ocak Cuma günü atılıyor. Bin 500 metrekarelik alanda hayata geçirilecek projenin saat 16.00’da gerçekleştirilecek temel atma programının kurumsal sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacağını ifade eden Başkan Ekrem Yüce, seçim vaatleri arasında yer alan bir projeyi daha hayata geçiriyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, heyecanlarına ortak olmaya tüm vatandaşları davet etti.

 

8 Ocak Cuma 16.00’da

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı marifetiyle Unkapanı Meydanı’nın temel atmaya hazırlandığını dile getiren Başkan Ekrem Yüce, “Seçim vaatlerimiz arasında yer alan bir projeyi daha hayata geçiriyor olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşıyoruz. Daha önce müjdesini verdiğimiz Unkapanı Meydanı ve Yer altı Şadırvanı projemizin temelini inşallah 8 Ocak Cuma günü atıyoruz. Vatandaşlarımızın yeni buluşma noktası olacak projemizin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Unkapanı Meydanı yenileniyor

Meydanların şehirler için çok önemli mekanlar olduğunu ifade eden Başkan Ekrem Yüce, “Yaklaşık bin 500 metrekare alan üzerinde yeni bir meydan, yer aldı şadırvanı, oturma alanları ile inşallah şehrimize yeni bir yaşam alanı kazandırıyoruz. Projemizi hızla tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sunmak istiyoruz. Bölgede hizmet sunan toplu taşıma araçlarımızı da en uygun şekilde konumlandıracak, Unkapanı’nda oluşan kargaşaya son vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!