Uluslararası Şampiyona bir araya geldiler

featured

Uluslararası Şampiyona Öncesi İlk Toplantı

30’a yakın Ülkeden sporcuların katılacağı ve TRT Spor’dan Canlı yayınlacak olan Uluslararası Sakarya Dağ Bisikleti (MTB CUP-C1) Kupası ve Maraton Serisi için geri sayım başladı

22-23 Eylül 2018 tarihlerinde İlimizde yapılacak olan Uluslararası Sakarya Dağ Bisikleti (MTB CUP-C1) Kupası ve Maraton Serisi Yarışları için ilk geniş kapsamlı toplantı Sen Otel’de yapıldı.

Toplantıya Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Feramuz Meral, GSİM Spor Şube Müdürü Murat Acar, Sakarya Büyükşehir Belediye Spor Şube Müdürü Yusuf Ertuğrul Erdem, SAÜ, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü , İl Kültür Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, UMKE, şampiyonanın düzenleneceği güzergahta yer alan Mahalle muhtarları ve yarış sorumluları katıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Feramuz Meral ;” Cumhurbaşkanlığımızın himayelerinde, Büyükşehir Belediye Başkanlığımızca 2020 yılında şehrimizde düzenlenecek olan Dünya Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonası öncesinde önemli bir deneyim olacak olan bu şampiyona, aynı zamanda İlimizin marka değerini arttıracak, tanıtımı ve spor turizmi açısından ayrı bir değer katacaktır. “ dedi.

Meral ;  “Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın yapımını üstlendiği, Türkiye’nin vizyon projeleri arasında yer alacak olan “Bisiklet Adası”nda gerçekleştirilecek olan Şampiyonaya, 20’nin üzerinde ülkeden katılacak sporcu, antrenör, idareci ve hakemleri İlimizde ağırlamaktan mutluluk duyacağız.  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak şampiyonanın hayırlı olmasını diliyor, koordinasyon toplantısına katılan tüm kurum ve kuruluşlara başarılar diliyorum “ şeklinde konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Spor Şube Müdürü Yusuf Ertuğrul Erdem’de Toplantıda konuşma yaparak, Sakarya Dağ Bisikleti (MTB CUP-C1) Kupası ve Maraton Serisi yarışlarının en iyi şekilde yapılması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Yarış Koordinatörü Aziz Sırnaç, toplantıya katılanlara , sunum eşliğinde şampiyona ile ilgili bilgiler verirdi. Toplantı karşılıklı fikir alışverişleri ve güzergah bilgilendirmesinin ardından sona erdi. Sakarya MTB CUP Yarışları , TRT Spor’dan canlı yayınlanacak.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!