Uluslararası Kıta Takımına TOYOTA desteği

Uluslararası Kıta Takımına TOYOTA desteği

Büyükşehir Belediyesi Salcano Sakarya Kıta Takımı’na 2020 Dünya Dağ Bisikleti Şampiyonası’nda araç sponsoru TOYOTA oldu. Sakarya’da düzenlenecek yarışlar da 2 Hybrid araç takımın yanında görev alacak. Bayraktar, “Şampiyona ile şehrimizi, ülkemizi ve sponsorlarımızı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Araç sponsorumuz TOYOTA, alanında öncü ve bizim için büyük bir önem taşımaktadır. Yaptığımız bu güzel anlaşmanın bisiklet branşımız, şehrimiz, ülkemiz ve TOYOTA firmamız için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde ve Cumhurbaşkanlığı himayesinde 2019 ve 2020 yıllarında yapılacak 3 Uluslararası organizasyon ile birlikte 2020 yılında yapılacak olan Dağ Bisikleti Maraton Dünya Şampiyonası sponsorluğu için TOYOTA ile imza töreni düzenlendi. İşbirliği kapsamında TOYOTA Türkiye’den 2 adet CHR Hybrid araç Sakarya’da yapılacak olan şampiyona da Salcano Sakarya Kıta Takımı ile yarışmalarda görev alacak. TOYOTA Türkiye’nin İstanbul Kartal’daki Merkezi’nde gerçekleşen imza törenine Dünya Şampiyonası Organizasyon Kurulu ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar, Sakarya 2020 Dünya Şampiyonası Direktörü Aziz Sırnaç ve Toyota Türkiye yetkilileri katıldı.

 

Araç sponsoru TOYOTA

Törende konuşma gerçekleştiren Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar, “Şehrimizde gerçekleştireceğimiz 2020 Dünya Dağ Bisikleti Şampiyonası aynı zamanda ülkemizde ilk defa düzenlenecek Dünya Şampiyonası olma niteliği taşımaktadır. Cumhurbaşkanlığımızın himayelerinde gerçekleştiriliyor olması da spora verdiğimiz önemin ne kadar büyük bir derecede olduğunu bizlere gösteriyor. Şampiyona ile şehrimizi, ülkemizi ve sponsorlarımızı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Araç sponsorumuz TOYOTA, alanında öncü ve bizim için büyük bir önem taşımaktadır. Yaptığımız bu güzel anlaşmanın bisiklet branşımız, şehrimiz, ülkemiz ve TOYOTA firmamız için hayırlara vesile olmasını diliyorum” sözlerine yer verdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!