Uluslararası Dağ Bisikleti Şampiyonası tanıtılacak

featured

Uluslararası Dağ Bisikleti Şampiyonası tanıtılacak
Büyükşehir Belediyesi himayesinde 14 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleştirilecek olan Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası organizasyonunun ve 2020 UCI Dağ Bisikleti Maraton Dünya Şampiyonası’nın tanıtım lansmanı yapılacak. 9 Mart Perşembe günü Sen Otel’de gerçekleştirilecek lansman saat 11.30’da başlayacak

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, Sakarya’da 14 Mayıs 2017’de gerçekleştirilecek olan Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası organizasyonu ve 2020 UCI Dağ Bisikleti Maraton Dünya Şampiyonası’nın tanıtımı için 9 Mart Perşembe günü saat 11:30’da Sen Otel’de bir lansman programının gerçekleştirileceğini açıkladı. Bayraktar, tüm basın mensuplarını düzenlenecek lansmana davet etti.

En elit dağ bisikleti organizasyonu
2020 UCI Dağ Bisikleti Maraton Dünya Şampiyonası’nın Büyükşehir Belediyesi himayesinde Sakarya’da gerçekleştirileceğini ifade eden Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, “2020’den önce her yıl Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası yapılacak. Gerçekleştirilecek olan bu organizasyonlar C1 olarak adlandırılan en üst sınıfta yapılıyor. Bu organizasyon Türkiye’nin canlı yayın yapılan tek dağ bisikleti organizasyonu olması sebebiyle en elit organizasyonu konumunda bulunuyor. 2017 yılındaki kupa organizasyonu 14 Mayıs 2017’de Sakarya Üniversitesi’nde bulunan alanda TRT Spor’un canlı yayınıyla gerçekleştirilecek. Ayrıca www.redbull.com aracılığıyla tüm dünyaya ulaştırılacak. Organizasyonda 15-20’si yabancı sporcu olmak üzere toplam 250 sporcunun start almasını, 10 bin izleyicinin de yarışları takip etmesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!