ULUSLARARASI AKDENİZ KARATE ŞAMPİYONASINDA RÜMEYSA YILDIZDAN BRONZ MADALYA 

  1. ULUSLARARASI AKDENİZ KARATE ŞAMPİYONASINDA KOBAŞ KARATE SPORCUSU RÜMEYSA YILDIZDAN BRONZ MADALYA
  2.  Kobaş Karate kulübü sporcusu Rümeysa Yıldız Antalya’da yapılan 13 Ülkeden 350 sporcunun katıldığı 27. Uluslararası Akdeniz Karate Şampiyonasında 68 kg da 3. Oldu. Grup finalinde Sırbistanlı rakibine yenildi. röpesaj finalinde Macaristanlı rakibini yenerek bronz madalyanın sahibi oldu. 50 kg da yarışan sporcumuz Elif Dökmetaş ise Portekizli rakibine yenilerek elendi.

İLKÖĞRETİM OKULLARI ARASI KARATE BÖLGE ŞAMPİYONASINDA 1 ALTIN 1 GÜMÜŞ MADALYA

 2: Bilecikte yapılan İlköğretim okulları arası grup müsabakalarında Kobaş Karate sporcuları Tekzen Koleji öğrencisi Miray Sağlık kilosunda Şampiyon olurken Sakarya Üniversitesi Vakıf koleji öğrencisi Melih Türel kilosunda İkinci olarak Çanakkalede yapılacak  Final müsabakalarına katılmaya hak kazanmışlardır.

Antrenörler;Halime Irak,Ziada Motasem,Furkan Önoğul ve Fatih Aksoy sporcularının her gittiği müsabakada boş dönmemesinden dolayı mutlu olduklarını daha iyi olmak için ve gençlere faydalı olmak için daha çok çaba sarfedeceklerini belirttiler.

Kobaş spor Kulübü Başkanı Meydan Kobaş ise müsabakalardan boş dönmeyen sporcularını ve antrenörlerini kutladığını Sakaryanın en köklü kulübü olarak Sakarya ‘ya hizmet etmek için çalıştıklarını belirttiler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!