Uğur KOBAŞ Macaristan’a gitti.

Uğur KOBAŞ Macaristan’a gitti.

Avrupa Karate federasyonu faaliyet programında yer alan Avrupa Karate hakemi terfi sınavları 4.5.6 Şubat, Avrupa Ümit, Genç ve 21 yaş altı Karate şampiyonası 7.8.9 Şubat tarihlerinde Macaristan’ın Budapeşte kentinde yapılacak.

 

Pazartesini günü Macaristan’a giden Avrupa, Dünya Karate federasyonları hakem kurul üyesi Uğur Kobaş, Avrupa hakemlik sınavlarında Sınav komisyon üyesi olarak görev alacak ancak, Pazar günü Dubai de başlayacak Dünya hakemlik sınavlarında yapacağı sınav komisyon üyeliği ve olimpiyat puanlama maçları için Cumartesi günü sabah Macaristan dan  yurda dönerek,  Sakarya’ya uğramadan Dubai ye gidecek.

 

 

Avrupa, Dünya Karate federasyonları hakem kurul üyesi Uğur Kobaş “Macaristan, Dubai derken 17 Şubat tarihinde yurda döneceğim. İşimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Avrupa şampiyonasına kalmak isterdim ancak mümkün değil. Bu aralar program yine çok yoğun. dedi

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!