Uğur KOBAŞ bu sefer Dubai’de..

featured

Uğur KOBAŞ bu sefer Dubai’de..

Avrupa Karate hakemi terfi sınavları 4.5.6 Şubat, Avrupa Ümit, Genç ve 21 yaş altı Karate şampiyonası 7.8.9 Şubat tarihlerinde Macaristan’ın Budapeşte kentinde yapıldı.

Avrupa hakemlik sınavlarında yapacağı sınav komisyon üyeliği için İlk önce Macaristan’a giden Avrupa, Dünya Karate federasyonları hakem kurul üyesi Uğur Kobaş, görevini tamamlayınca Avrupa şampiyonasına kalmadan diğer görevi için Dubai’ye geçmek zorunda kaldı.

Cumartesi günü de Dubai ye geçen Kobaş, Pazar günü Dubai de başlayan Dünya hakemlik sınavlarında sınav komisyon üyeliği yapacak. Hafta sonu da olimpiyat puanlama maçları için Dubai de kalacak olan Kobaş Pazartesi günü yurda dönecek.

 

 

Avrupa, Dünya Karate federasyonları hakem kurul üyesi Uğur Kobaş “Macaristan, Dubai derken 17 Şubat tarihinde yurda döneceğim. Bu arada maçlarda hakemlik yaparak olimpiyatlara hazırlanıyorum. Yoruluyorum, Stresli geçiyor zaman ancak Allah nasip ederse olimpiyatlardan sonra yorgunluğumu atarız, inşallah dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!