UGUR AKKUŞ ,ÖNCE TUNCER TEPE’YE GİTMELİ

featured

Üç adaylı bir kongre olacak gibi.. Bir uğur Akkuş rügarı aldı başını gidiyor. Cumhur Genç bu şehrin en güvenilir iş adamlarından..

Hüdaverdi Bahadır da iyi bir adam ama siyasi bir ayagı var. Akkuş çok istekli, bu kadar borcu olan bir takımı kim alır? Alkuş alacak. Ancak son sözü kongre üyeleri söyleyecek
Eski bakan Taranoglu araya girdi ,EKREM yüce ile Akkuş buluşuyor. Bu buluşmadan ne çıkar bilmem ama bildigim tek şey taraftar artık bunalmış vaziyette. Çıkış arıyorlar ,eski günleri özlüyorlar, hani unutulmayan anıları var herkesin..

Çok iyi hatırlıyorum. Bülent Uygum başı çekmişti. Bu sevda halkın olacak diye
Çark caddesinde kol kola yürümüşlerdi. O günlerin bir daha yaşanmaması dilegimdir. Şimdi taraftar Akkuşu istiyor. Bu işin sonu umarım başarı ile noktalanır. Akkuşun iddaalı olması beni umutlandırdı. Sanki sayım akkuş bizim için büyük bir şans gibi.

Şimdi verin Akkuşa uçalım eski yıllara sloganları var.Akkuş bu raylarda tek teker ilerleyen bu treni ya raydan çıkaracak
Yada hedefe vardıracak. Kongre bir daha toplanacak, koskoca şehir de bir kez daha bir Tuncer Tepe çıkarmı diye aranacak. ..Uğur Akkuş a tavsiyem kongreden önce Tuncer Tepe ye git. Çünkü hayatında böyle bir başkanı bir daha tanıma şansın olmaz , ondan alacagın icazet ve cesaretle yeni bir destan yazabilirsin. Sakaryasporun başarılarının mimarı odur.Biz ise senin ve Sakaryaya yapılan her iyi haraketin yanında oluruz.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!