Üç mahalle için futbol sahası çalışması başladı..

featured

Üç mahalle için futbol sahası çalışması başladı..

Pamukova Pınarlı, Bacı ve Hayrettin köylerinin yararlanacağı futbol sahası çalışmaları Büyükşehir Belediyesi ile Pamukova belediyesinin ortak çalışması ile 18 dönümlük arazi üzerinde başladı..

Pamukova da iç içe bulunan Pınarlı, Bacı ve Hayrettin Mahallelerinin gençlerin sportif faaliyetlerini yapacağı ve Pamukova belediyesi tarafından 3 mahalleye tahsis edilen 18 dönüm arazi üzerinde kurulacak olan futbol sahası için Büyükşehir belediyesi ile Pamukova belediyesinin ortak çalışması ile yapılacak olan futbol sahası için çalışmalar başlatıldı.

18 dönümlük arazi üzerinde başlayan çalışmaları Pınarlı Mahallesi Muhtarı ve gençleri yakından takip ederken, Pınarlı Mahalle Muhtarı Özcan Tufan, üç mahalleye kazandırılacak olan futbol sahasının arazisini tahsis eden Pamukova belediye başkanı Cevat Keser’e ve Büyükşehir belediye başkanı Zeki Toçoğlu’na teşekkür etti. Tufan,  “ Üç mahallenin ve civar mahallelerinde kullanımına sunulacak olan futbol sahası için çalışmalar bugün itibari ile başladı. Bizlere desteklerini esirgemeyen Büyükşehir belediye başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu ve Belediye başkanımız Cevar Keser’e teşekkür ediyoruz “ dedi.

İç içe bulunan Pıanarlı, Bacı ve Hayrettin Mahallesi gençleri ve muhtarları geçtiğimiz ay bir araya gelerek birlik beraberlik mesajı vermiş, gençlerin kötü alışkanlıklardan kurtarılması için sportif faaliyetlere ağırlık verilmesi, bunun içinde üç mahalleye bir spor tesisi yapılması kararını almıştı. Üç mahalle muhtarının destek verdiği gençlerin mahalleleri için aldıkları kararlar taktir toplamıştı.

DSCF4369 DSCF4372 DSCF4375 DSCF4377

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!