U15 ve U17’ler kupalarına kavuştu

featured

U15 A Ligi’nde normal sezonu şampiyon tamamlayan Erenlerspor’un ardından Play-off müsabakalarında Adapazarıspor Türkiye Şampiyonası biletini kapan ikinci takım oldu.

U15 A Ligi’nde heyecan play-off final müsabakasının ardından sona erdi. Erenler Stadı’nda oynanan finalde Adapazarıspor ve  Sapanca Akademispor karşı karşıya geldi.  Büyük çekişmeye sahne olan müsabakayı 1-0 kazanan Adapazarıspor kupanın sahibi oldu. Bu sonuçla mavi-beyazlı takım grupta ilimizi temsil etme hakkı kazandı.

Adapazarıspor ile Sapanca Akademispor’un kozlarını paylaştığı müsabakayı Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir, ASKF yöneticileri ve taraftarlar izledi. Normal sezonda şampiyonluğu göğüsleyen Erenlerspor’un ardından play-off finalini kazanan Adapazarıspor’da ilimizi Türkiye Şampiyonası’nda temsil etme hakkını kazandı.

Final karşılaşmasının ardından U15 A Ligi’nde Erenlerspor ve Adapazarıspor’a kupa ve madalyaları verildi. U15 Ligi öncesinde oynanan U17 Ligi müsabakalarında da Sakarya’yı gruplarda temsil etme hakkı elde eden Adapazarıspor, Karasu Aziziyespor ve Demirspor içinde kupa ve madalya töreni yapıldı.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!