U14 Erenlerde şampiyonların geçidi

Erenlerde şampiyonların akşamı

Erenlerspor U14, Tüvasaş Demirspor U14 takımları A ligini lider bitiren Sakaryaspor takımının ardından gruptan çıkacak ikinci takım olabilmek için maça çok hızı başladılar ve Erenlerspor 5. Dakikada 1-0 öne geçti, Tüvasaş Demirspor 30. Dakikada beraberliği sağladı ve ilk yarı 1-1 bitti. İkinci yarıda U14 futbolcuları skoru değiştiremedi ve maçın sonucu 1-1 olunca penaltı atışlarına geçildi.

Kaçan penaltı

Penaltı atışlarında heyecan üst sınıra ulaştı, atışlarda Erenlerspor 4-3 önde giderken Tüvasas Demirspor’un attığı 4 . penaltı üst direğe vurarak auta gitti, Erenlerspor son penaltıyı gole çevirince penaltılarda 5-3 üstünlük sağladı ve 6-4 lük skor ile grup çıkan takım oldu.

Kupa ve madalyalar verildi

Ligi şampiyon olarak bitiren SakaryasporU14 takımı ile eleme grubunu birinci bitiren Erenlerspor U14 takımına kupaları ve madalyaları Erenler ilçe spor müdürü Murat Acar, SASKF başkanı Yaşar Zımba, Futbol il temsilcisi Tezcan Demir, Türkiye Futbol Antrenörleri derneği (TÜFAD) Sakarya başkanı Tamer İlçaçan, Sakaryaspor alt yapı koordinatörü Murat Balaban, sporcu velileri tarafından verildi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!