U-19’LARDA TÜRKİYE ŞAMPİYONASI HEYECANI

featured

U-19’LARDA TÜRKİYE ŞAMPİYONASI HEYECANI

U-19 Türkiye Şampiyonası’nda mücadele edecek temsilcilerimizin gruplarındaki rakipleri belli olacak. Tuvasaş Demirspor, Kocaeli Grubu’nda, Harmanlık ile Erenler ise Balıkesir Grubu’nda birincilik arayacak.

DEMİRSPOR KOCAELİ’DE

Tüvasaş Demirspor’un, U19 Türkiye Şampiyonası Kocaeli Grubu’nda karşılaşacağı rakipler çekilecek kura çekimi sonunda belli olacak. Aydınlı ile Modanfen (İstanbul), Altınsaban ile Bağlarbaşı (Bursa) ve Tekirdağspor’un yer alacağı grupta birincilik mücadelesi verecek lacivert-mavili takım, ilk maçına kurada bay geçmemesi durumunda bugün çıkacak.  Tüvasaş Demirspor’da Antrenör Ahmet Akkuş, grubu zirvede noktalayacaklarını söyledi.

BALIKESİR’DE İKİ TEMSLİCİMİZ VAR

U19 Türkiye Şampiyonası Balıkesir Grubu’nda ise iki temsilcimiz Harmanlıkspor ile Erenlerspor yer alacak. Grupta Erokspor ile Çeliktepe (İstanbul), Açarspor (Yalovaspor) ve Ezinespor (Çanakkale) ile temsilcilerimiz mücadele edecek. Harmanlıkspor’un da Erenlerspor’un da hedefi grubu şampiyon olarak tamamlayarak üst tura yükselmek. Hazırlıklarını tamamlayan iki takımda oyuncuların son derece moralli olmaları gözlerden kaçmadı.

erenlerspor  ilk macını  yalova acarspor ile ist  rokspor  arasındaki  musabakının   mağlubiyle cuma günü   oynayacak

harmanlıkspor  ilk  maçınani   canakale ezinspor  ile  saat   15 00  da oynayacak

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!