U-19 PLAY-OFF KURALARI ÇEKİLDİ

PLAY-OFF KURALARI ÇEKİLDİ

Sakarya U-15, U-17 ve U-19 Liglerinde müsabakalar sona erdi ve play-off’a kalan takımların eşleştiği grupların kura çekimi Askf binasnda gerçekleşti. Kura çekimini Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir ile Askf Yönetim kurulu Üyeleri Mustafa Yavuz ve Ahmet Silahçı yaptılar. Kura çekimine U-15, U-17 ve U-19 Liglerinde play-off’a kalan  takımların temsilcileri ve antrenörleri katıldılar.

———————————————————————————————-

ÖNCE U-19 PLAY-OFF KURALARI ÇEKİLDİ

Askf Genel başkanı makam odasında gerçekleşen kura çekiminde önce U-19’ların eşleşmezsi yapıldı. Hazırlanan cam fanusta bulunan toplar alfabetik sıraya göre çağırılan Kulüp temsilcileri tarafından çekildi ve takımlarının A veya B Grubundaki yerlerini belirlediler. U-19 Ligi Sekizer takımdan oluşan İki grupta yer alan toplam 16 Takımın iştirakiyle 22 Şubat 2017 Tarihinde başlayacak. Statüye göre play-off gruplarında birinci olacak takımlar direkt olarak ikinci olarak bitiren iki takım da baraj maçı oynayacaklar, galip takım üçüncü takım olarak Türkiye u-19 Şampiyonasına gitmeye hak kazanacak.

Yapılan kura çekiminde belirlenen iki grup şöyle :

A GRUBU                                B GRUBU

1- Tekspor                                 1- Adapazarıspor

2- Harbişspor                            2- Akyazı Akınspor

3- As Akyazıspor                      3- Kuzulukspor

4- Hendekgücüspor                  4- Tüvasaş Demirspor

5- Harmanlıkspor                     5- Kocaalispor

6- Geyvespor                            6- Erenlerspor

7- Arifiye Kalaycıspor             7- Kırkpınarspor

8- Hendek Akovaspor              8- Hendekspor

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!