U 18 ler Halis Yılmaz Genç Erkekler liginde Antspor ,Gelişim maçına gölge düştü Salonda olay var

featured

U 18 ler Halis Yılmaz Genç Erkekler liginde Antspor ,Gelişim maçına gölge düştü

Salonda olay  var

Basketbolde Çarşamba akşamı  Halis Yılmaz Genç Erkekler U 18 maçında Gelişim ,Antspor mücadelesinde üçüncü periyotta Gelişim  36 -24 önde iken  saha içindeki iki sporcunun  münakaşasına, tribünden atlayan bir seyredenin olaya müdahale etmesi sonrası salon bir anda karıştı. İlgilerin vede salonda bulunan bazı emniyet görevlilerinin cabası ile olayları tansiyonu düştü.

HAKEMLER SOYUNMA ODASINA  GİTTİ

Salondaki beklenmeyen ,istenmeyen bu olay sonrası maçın hakemleri, Batuhan Mertgüzel –Kerem Karaoğlan ile beraber masa başı hakemleride salondan ayrılıp soyunma odasına  gittiler. Olayların durulmasının ardından Hakemler maçın oynanması için seyredenlerin salonu terk etmesi talimatını ilgilere gönderdi ve müsabakanın kalan süresi Seyredenlerden yoksun olarak  tamamlandı. Sonuçta olaylı maçın kazanan 55-39 la sakarya Gelişim ( A) oldu.

HERKES DIŞARI

Gelişim Andspor mücadelesinin içine  olaylar karışınca  hakemler  salonu terk etti. Ondan sonra ne oldu ? Yatışan basketbol akşamının devamı için hakemler soyunma odasından salona dönüp maçı tamamlamak adına ,maçı seyircisiz oynatacaklarını ilgililere haber saldılar ve mücadele   daha sonra kaldığı yerden 36-24 den tekrar başladı . Şimdi size salonlara yakışmayan görüntülerin  bir kısmını  göstermek istiyoruz. Hoş  olaylı akşamların vido çekimleride var ama  gazeteye bu resimleri yetiştirdik.

BŞB ( B) Asaşı 70-59 yendi

Basketbolun konuşulduğu pota altı mücadelesinde  BŞB Asaş karşılaşması uzun süre baş baş bir mücadeleye sahne oldu. Hüseyin Yüksel sarı ve İsmail Sevincin yönettiği karşılaşmaya, Bir akşam evvel Antsppor maçına çıktığı kadroyla ,Asaş karşısına çıkan  Büyükşehir Belediyespor ( B)  salondan  70- 59 galip ayrılmayı başardı.Bu karşılaşma için seyredenlere salon yasağı kalktı ve bir maç önce salonu nterk edenlerin büyük çoğunluğu salona döndüler ve BŞB ( B) Asaş maçını izlediler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!